Gimnàstica

El CR Vilafranca aconsegueix 6 pòdiums al trofeu del CN Lleida

El passat dissabte dia 30 d’abril de 2016 va tenir lloc al pavelló del Club Natació Lleida el trofeu de gimnàstica rítmica

Les gimnastes prebenjamines al pòdium. Eix

El Club Rítmica Vilafranca va participar-hi amb tres gimnastes individuals i tres conjunts de diferents categories i nivells.

Les gimnastes prebenjamines Berta Santamaria, Txell Picas i Ona Picas, que competien en categoria prebenjamí nivell IV van aconseguir classificar-se a les primeres posicions de la citada categoria, Ona Picas va aconseguir la tercera posició, Txell Picas la segona i Berta Santamaria va proclamar-se campiona.

El conjunt Aleví nivell B format per les següents gimnastes: Marta Buighas, Eva Buighas, Carlota Gonzàlez, Aina Ojeda i Paula Tortajada que van realitzar un muntatge de 5 mans lliures i van aconseguir la millor nota de la seva categoria aconseguint la medalla d’or.

El conjunt Benjamí Nivell A format per Ivet Ashurt, Carla Díez, Núria Cano, Irune Palomo i Berta Soriano que van executar un muntatge de 5 mans lliures van aconseguir la primera posició.

El conjunt prebenjamí nivell B format per a les següents gimnastes: Laia Pujol, Carla Munné, Clàudia Vallés, Helena Romero, Janna Rubires, Maria Troyano i Júlia Salvà, que gràcies a la seva brillant execució d’un muntatge de 5 mans lliures van obtenir la primera posició de la seva categoria.