Patinatge artístic

El CPA Patixou fa podi a la final de patinatge artístic en modalitat xou

Redacció Vilafranca del Penedès 05-05-2016 7:57 Lectures 3760
 Club de Patinatge Artístic Patixou de Vilafranca . Eix

Club de Patinatge Artístic Patixou de Vilafranca . Eix

Diumenge 1 de maig es va celebrar al pavelló d’hoquei de Vilafranca la 2a Jornada i Final de Patinatge Artístic Xous, amb la participació dels clubs de patinatge artístic de l’Alt Penedès, a més d’alguns clubs del Baix Llobregat i un del Garraf.

El Club de Patinatge Artístic Patixou de Vilafranca va fer un bon paper, ja que els 5 grups que hi presentava van fer podi.

A la modalitat xous de nivell de secundària, el CPA Patixou va quedar en primera posició amb el ball "Deixa't portar”, seguit del CPA La Granada amb "Desglaç S.O.S.”, i en tercera posició el CPA Patixou amb "Entre penombres”.

També en nivell de secundària, però en la modalitat quintets, el podi el va ocupar en primer lloc el CPA Patixou amb el ball “Essència”, seguit del CE Torrelavit amb "Deixa'm viure”.

Finalment, a la modalitat xous de nivell de primària, el primer classificat va ser el CPA Patixou amb “L’encantador", el segon el CPA La Granada amb “Fulls i més fulls”, i el tercer el CPA Patixou amb "El camí és teu”.

Val a dir que la jornada, a banda del campionat, va comptar amb un apartat d’exhibició, en el que van participar els dos grups d’iniciació del Patixou, amb els balls "Demostra'ns que la lluna està aprop” i "Nova espècie".


ENQUESTA WEB

Amb la mirada posada al 9 de maig, data en què decau l'estat d'alarma, el Govern preveu l'escenari que es pugui aixecar el toc de queda nocturn si les dades actuals es consoliden

El 9 de maig s'aixeca l'estat d'alarma. Creus que és necessari mantenir el toc de queda?


No