Pàdel

Èxit de participants i ambient al torneig Dia del Treballador

Redacció Vilanova i la Geltrú 05-05-2016 8:04 Lectures 965
Torneig Dia del Treballador. Eix

Torneig Dia del Treballador. Eix

El passat 1 de maig es va celebrar a les instal·lacions del Club Tennis Vilanova el ja tradicional torneig Dia del Treballador, en categoria mixtes i, amb l’objectiu de gaudir d’una jornada padelística, acaba amb el dinar de germanor al restaurant del Club.

Els 32 participants van anar canviant de parelles durant la fase prèvia, que un cop finalitzada passaven a un quadre OR i PLATA, ja amb les parelles definitives fins el final del torneig.

En el quadre PLATA, la final guanyaven Jordi Galvez / Eloisa Nieto  davant la parella Josep Maria Ribas / Eloisa Nieto.

En el quadre OR, Natalia Palazon i Jordi Cusó disputaven la final davant Maria José Perez i Ricard Delmàs, a 1 set. Després d’un molt bon partit i un ambient increïble, el partit es decidia al Tie Break, on finalment la parella Perez / Delmás va imposar-se per un ajustat 8-10, quedant campions del torneig Dia del Treballador.

El Club Tennis Vilanova va rebre el reconeixement i felicitació pel seu 50é aniversari durant la gala de La Nit de l’Empresa, que organitza l’ADEPG, de la mà del Molt Honorable Sr. Carles Puigdemont, president de la Generalitat de Catalunya.

A més, el Club va rebre el “duc”, el guardó corporatiu que acredita les millors trajectòries i la feina ben feta.


ENQUESTA WEB

Amb la mirada posada al 9 de maig, data en què decau l'estat d'alarma, el Govern preveu l'escenari que es pugui aixecar el toc de queda nocturn si les dades actuals es consoliden

El 9 de maig s'aixeca l'estat d'alarma. Creus que és necessari mantenir el toc de queda?


No