Atletisme

Brillant actuació del Triatló Penedès Costa Daurada del Vendrell

Redacció El Vendrell 05-05-2016 8:12 Lectures 2354
Els atletes del Triatló Penedès Costa Daurada del Vendrell . Eix

Els atletes del Triatló Penedès Costa Daurada del Vendrell . Eix

Com ja és tradicional a l'inici de la primavera, el Club Prat Triatló 1994 ha organitzat la XXI edició del Triatló Ciutat del Prat, amb format de competició per equips com en les últimes edicions. Diverses son les modalitats entre la que destaca la Open per equips mixtes on el Triatló Penedès Costa Daurada del Vendrell ha aconseguit la primera posició absoluta de la modalitat pujant el pòdium com equip guanyador. Dos van ser el equips que l’Entitat esportiva Vendrellenca va presentar en aquesta prova, obtenint també el segon equip un excel·lent resultat.

L’Entitat se sent orgullosa de pujar al pòdium i representar com a club esportiu al Vendrell i al Baix Penedès. El tret de sortida d'aquesta temporada no podia ser millor.

Les pròximes cites esportives importants d’aquest mes de maig on el club estarà present seran al Triatlo de Sitges, Ironcat de les Terres de l'Ebre i l'internacional Half Challenge de salou.


ENQUESTA WEB

Amb la mirada posada al 9 de maig, data en què decau l'estat d'alarma, el Govern preveu l'escenari que es pugui aixecar el toc de queda nocturn si les dades actuals es consoliden

El 9 de maig s'aixeca l'estat d'alarma. Creus que és necessari mantenir el toc de queda?


No