Rugbi

Trobada d'escoles de rugbi a Badalona

Rafael Linares Olivella 05-05-2016 11:20 Lectures 894
Trobada d'escoles de rugbi a Badalona. Eix

Trobada d'escoles de rugbi a Badalona. Eix

Aquest passat cap de setmana, dissabte en concret, es feia la Trobada d´escoles de rugbi a Badalona, amb la participació de les escoles de; UE. Mecno (Martorell-Esparraguera-Castellar V. i Rugbi Nova Olivella), Vic, Manresa, Anoia Rugbi, Granollers i l’amfitrió el RC. Badalona.

Començàvem a les 10 del matí amb les categories més baixes, els sub.8, sub.10 i sub.12. Per falta de nanos, sub.8 i sub.10, s´ajuntaven amb un parell de partidets entre el combinat Vic-Manresa-Anoia i el Mecno-Badalona, amb participació d'Unai del Nova Olivella. Al sub.12, es feia el mateix, i els nois del Mecno tornaven a jugar amb el Badalona.

A les 11:30H, arribava el plat fort de la jornada, el sub.14. Un primer partit, on l’equip amfitrió, el RC. Badalona, juntament amb Granollers, s´enfrontava amb el visitant UE. Mecno, amb Axel, Joel i Raúl del Nova Olivella. Un partit, que des de principi a fi, va estar molt disputat, i fins i tot, va haver moments en que l´arbitratge va estar baix de nivell. Va començar inaugurant el marcador, Mecno, obra de Raúl, davanter del Nova, Axel va intentar el xut a pals, però no va entrar per la H. 0 a 5. I a partir d´aquí lo del Mecno, va ser un festival, superior a les melees i superior a la línia, amb uns parcials de; 0 a 10, 0 a 15, 0 a 22, marca Raúl, pals d´Axel, 0 a 29, mitja part. A la segona, el Badalona, va fer la marca 7 a 22, 7 a 36, marca Raúl, i pals d´Axel i finalment, 12 a 41, amb marca de Joel, del Nova.

El segon partit del triangular, enfrontava a Mecno i el combinat Vic-Manresa-Anoia, que a priori semblava fàcil, per la corpulència de la davantera del Mecno, amb un 7 a 0, inicial, amb marca de Raúl, i amb pals d´Axel. Seguidament, un altre, posava el 13 a 0. I abans de la mitja part, el 20 a 0, amb pals d´Axel. Una primera part de domini total del Mecno. Però com he dit abans, això era un partit trampa, i el binomi format per Joaquin i Rafael Linares avisava als seus homes. Una segona part, que començava, amb un errada garrafal de la línia del Mecno, que reduïa distàncies, 20 a 7. Després arribava la debacle, amb un parcial de; 20 a 13, 20 a 20, 20 a 27 i el definitiu 20 a 32. Amb el canvi de Raúl, i el cancans acumulat, el Mecno queia al segon partit. I per últim, el combinat Vic-Manresa-Anoia, s’emportava el triangular, guanyant a l’equip amfitrió per un punt. Bona Jornada d´escoles, amb un entrepà final. 

El Sub16 torna a l'acció dissabte vinent a la Foixarda amb el BUC

Després d´acabar quart a la lliga, el sub.16 tornarà a l´acció el proper dissabte al camp del BUC Mercabarna de Barcelona, Foixarda, a la copa. Un partit que jugarà fora de casa, i amb un equip que a priori sembla que és superior. Però els homes de Stephen Land i Walter Aliani, ho donaran tot, per donar la sorpresa. Bona part de l'afició els acompanyarà per animar des de les grades. Sort nanos.


ENQUESTA WEB

Amb la mirada posada al 9 de maig, data en què decau l'estat d'alarma, el Govern preveu l'escenari que es pugui aixecar el toc de queda nocturn si les dades actuals es consoliden

El 9 de maig s'aixeca l'estat d'alarma. Creus que és necessari mantenir el toc de queda?


No