Triatló

La Triatló de Sitges arriba a la desena edició amb 700 atletes aquest cap de setmana

Un total de 600 corredors adults i 100 infantils prendran la sortida dissabte i diumenge a la Triatló Sprint de Sitges que arriba al seu 10è aniversari amb la valoració més alta que atorga la Federació Catalana de Triatlons

Redacció Sitges 05-05-2016 17:26 Lectures 852

Arxivat a:

Un total de 700 atletes participaran a la desena edició de la Triatló Sprint de Sitges del proper 8 de maig, la prova combinada de natació, ciclisme i atletisme organitzada pel Club Natació de Sitges amb el suport de l'Ajuntament de Sitges.

La triatló que es disputarà aquest diumenge 8 de maig compta amb 600 atletes inscrits que hauran de superar els 750 metres nedant, 20 quilòmetres de bicicleta i 5 quilòmetres de córrer. La sortida serà des de la Platja de la Riera Xica en dues convocatòries, la primera a dos quarts de deu del matí i la segona a un quart d'onze. La triatló infantil, que es disputarà dissabte, compta amb un total de 100 inscrits.

La Triatló Sprint de Sitges arriba al seu 10è aniversari amb la valoració més elevada de les que atorga la Federació Catalana de Triatló i formant part del calendari oficial de triatlons de Catalunya.


ENQUESTA WEB

Amb la mirada posada al 9 de maig, data en què decau l'estat d'alarma, el Govern preveu l'escenari que es pugui aixecar el toc de queda nocturn si les dades actuals es consoliden

El 9 de maig s'aixeca l'estat d'alarma. Creus que és necessari mantenir el toc de queda?


No