OK Lliga Masculina

El Moritz Vendrell perd 4 a 3 a la pista del Shum

Imatge del partit jugat al Vendrell a la primera volta. Eix

Si bé el Vendrell es va avançar en el marcador, amb un gol de Xixi Creus al minut 9, abans del descans el Maçanet va aconseguir empatar el partit amb gol d'Ignasi López. Als deu minuts de la represa, el vendrellenc Lluís Ferrer va avançar els locals i, al minut 38, Ferran Garcia va transformar una falta directa, per l'acumulació de 10 faltes del Vendrell, fent el 3 a 1. Tres minut després, Sergi Miras també va marcar de falta directa, com a penalització de deu faltes fetes pel Maçanet, retallant distància en el marcador. Però, al minut 46, Ferran Garcia va tornar a estar encertat en una directa fent el quart dels locals. Tot seguit, Jordi Ferrer no va aprofitar l'ocasió d'una altra falta directa, però pocs segons després Francesc Gil va fer el 4 a 3. Encara quedaven un parell de minuts per poder almenys sumar un punt, però el marcador ja no es va moure fins al final del partit.

Amb aquest resultat, el Moritz CE Vendrell se situa cinquè de la classificació, a un punt del quart, el Reus Deportiu.

El dissabte 21 de maig, després de l'aturada per la final a quatre de la Lliga Europea, a les 19:30 h, el Moritz CE Vendrell jugarà a la pista del Vic la 28a jornada de l'OK Lliga, partit que no podrà jugar Sergi Miras per acumulació de sis targetes blaves.

SHUM BALDER TECNICA (4): Enric Núñez, Diogo Neves, Sergi Parra, Ferran Garcia i Lluís Ferrer -cinc inicial- David Gelmà, Ignasi López, Alexandre Garcia, Nil Tarres i Tomas Ramirez.

MORITZ CE VENDRELL (3): Xus Fernández, Xixi Creus, Sergi Miras, Eloi Mitjans i Jordi Ferrer -cinc inicial- Francesc Gil, David Martínez, Xavi Aldrich, Joan Lluís Mudarra i Guillem Fox.

Gols: 0-1 (9') Xixi Creus; 1-1 (22') Ignasi López; 2-1 (26') Lluís Ferrer; 3-1 (36') Ferran Garcia, de falta directa; 3-2 (41') Sergi Miras, de falta directa; 4-2 (46') Ferran Garcia, de falta directa, i 4-3 (47') Francesc Gil.

Àrbitres: Gómez i López.

Targetes: blaves a David Gelmà i Francesc Gil (18'), David Gelmà (38'), Sergi Miras (46'), Lluís Ferrer (47') i Xixi Creus (49').