Triatló

Albert Parreño i Laura Gómez, guanyadors de la X Triatló Sprint Sitges

Les condicions de la mar de diumenge van fer canviar la modalitat de la prova esportiva i fer una duatló

X Triatló Sprint Sitges. Eix

Albert Parreño, amb un temps de 00:54:19 en categoria masculina, i Laura Gómez, amb un temps de 01:03:24 en categoria femenina, s'han imposat en la celebració de la X Triatló Sprint Sitges organitzada pel Club Natació Sitges celebrada aquest diumenge.

La competició va haver d'anular la primera de les disciplines, la natació, pel mal estat de la mar, ja que l'alçada de les onades superaven el mig metre, el màxim permès pel reglament, i hi havia mar de fons, fet que va fer convertir la prova en una duatló.

Darrera el primer classificat masculí, van fer podi Joan Ruvireta i Marc Cunyat, segon i tercer respectivament, mentre que en categoria femenina van pujar als primers llocs de la classificació Txell Jarque i Andrea López. La prova del CNS va reunir un total de 600 participants.

Pel que fa als clubs, el guanyador en l'apartat masculí va ser el Club Natació Vic, seguit en el podi pel Prat Triatló 1994 i el Fasttriatlon – C.N. Montjuic. En categoria femenina, el club guanyador va ser el Club Natació Sabadell, seguit de dos clubs sitgetans, el Club Natació Sitges i el TG Triatló Sitges.

La competició infantil celebrada dissabte va reunir un centenar de participants.