Recta Final

El Patí Vilafranca es deixa tres punts importants a la pista de l'Alcoi

PAS Alcoi-C.P.Vilafranca-Cafès Novell 4-2

La derrota dels vilafranquins deixa una recta final de lliga completament oberta en l'intent de tornar a entrar a la Copa de la CERS de la propera campanya

El Patí Vilafranca es deixa tres punts importants a la pista de l'Alcoi. Ramon Filella

Patinada del Patí. L'Alcoi va confirmar ahir al vespre que és la bèstia negra del Patí Vilafranca aquesta temporada i, com ja havia fet a la primera volta, es va tornar a imposar als penedesencs. La derrota dels vilafranquins deixa una recta final de lliga completament oberta en l'intent de tornar a entrar a la Copa de la CERS de la propera campanya. S'haurà de lluitar davant Cerceda, Voltregà i Shum Maçanet.

El cert és que l'Alcoi va guanyar a la Poliesportiva a la primera volta (0-1) en un moment en que era el cuer de l'OK Lliga sense cap triomf i ahir va repetir victòria quan, practicament, ja està condemnat al descens de categoria. Són sis punts perduts davant un rival discret que poden trobar-se a faltar al final del campionat.

L'enfrontament a Alcoi va començar malament quan als 40 segons Pere Cañellas va situar 1-0 en el marcador. El Patí Vilafranca, però, va reaccionar i de la mà d'un inspirat Edu Fernández va capgirar la situació abans del quart d'hora. El duel estava encaminat i més ho hauria pogut estar si els àrbitres no haguessin anul.lat un gol a Joan Vázquez en el minut 19 per falta en atac.

I com sol passar, d'un possible 1-3 es va passar al 2-2 al cap de res. En el minut 20, Gonzalo Pérez, de penal, va reequilibrar la situació i el mateix jugador asturià, 50 segons després, va fer possible la remuntada alacantina davant un poc intens Patí (3-2).

Després del 3-2 del descans, a la represa els penedesencs van sortir a la pista amb més força i van començar a generar perill amb major facilitat. En els minuts 31 i 32, Rocasalbas va tenir l'empat a tocar, però el porter Marc Grau es va lluir aturant les dues accions. El temps va anar passant sense gols fins que en el minut 43 Edu Fernández va errar una falta directa que hauria pogut canviar el rumb del partit.

Acte seguit, l'Alcoi també va fallar un penal (Gonzalo Pérez) i una falta directa (Ferran Formatjé), però en el minut 47,5 Aniol Mangas sí que va trobar el camí de la porteria de Camps i va sentenciar amb el 4-2 definitiu. Mala nit del Patí Vilafranca que haurà de millorar el proper cap de setmana a Galícia davant un Cerceda que també s'hi està jugant la CERS. Millor oblidar-se de l'Alcoi aquest any.

PAS Alcoi: Marc Grau, Ferran Formatjé, Pere Cañellas (1), Carlos Pérez, Marc Figa -cinc inicial- Aniol Mangas (1), Gonzalo Pérez (2), David Aguilar

C.P.Vilafranca-Cafès Novell: Gerard Camps, Marc Navarro, Rubén Fernández, Jordi Galán, Edu Fernández (2) -cinc inicial- Roger Rocasalbas, Joan Vázquez

Arbitres: José Juan Melero i Germán Sandoval

Gols: 1-0 Pere Cañellas (40´´); 1-1 Edu Fernández (5,5´); 1-2 Edu Fernández (13´); 2-2 Gonzalo Pérez (p) (20´); 3-2 Gonzalo Pérez (21´) -descans- 4-2 Aniol Mangas (47,5´)

Incidències: Pavelló Francisco Laporta d'Alcoi. 100 espectadors