Play-off Segona B

L'Atlético Malagueño, rival del Vilafranca en la primera ronda del play-off d'ascens

El partit d'anada es disputarà al Municipal de Vilafranca el proper diumenge, probablement a les 6 de la tarda i la tornada a Málaga el cap de setmana següent (28 i 29 de maig)

Ramon Filella Vilafranca del Penedès 16-05-2016 21:21 Lectures 3840
Expedició del Vilafranca a Madrid. Eix

Expedició del Vilafranca a Madrid. Eix

El Vilafranca s'enfrontarà a l'Atlético Malagueño (filial del Málaga) en la primera ronda del play-off d'ascens a Segona B. El partit d'anada es disputarà al Municipal de Vilafranca del Penedès el proper diumenge, probablement a les 6 de la tarda i la tornada a Málaga el cap de setmana següent (28 i 29 de maig).

L'Atlético Malagueño, entrenat pel català Manel Ruano, ha quedat segon en el grup 9 de Tercera Divisió, però empatat a punts amb l'equip que ha aconseguit el campionat, el Mancha Real (86 punts). Destaca, com tot filial, per la joventut de la seva plantilla i per la gran capacitat realitzadora a l'haver marcat 96 gols en els 38 partits de lliga. Ha tancat el campionat amb 6 triomfs consecutius.

L'expedició del Vilafranca que s'ha desplaçat a Madrid per a seguir en directe el sorteig ha estat encapçalada pel president, Joan Soler i l'entrenador, Iván Moreno. Els quadribarrats no surten com a favortits en aquesta ronda davant un rival que, a més de quedar segon, té a darrera una infraestructura molt treballada. El Vilafranca, per cert, haurà d'estar atent a les evolucions dels dos màxims golejadors malaguenys, Moreno (23 gols) i Falu Aranda (17 gols).

Plantilla del Atlético Malagueño


ENQUESTA WEB

El Departament de Salut està preparant una nova llei d'addiccions amb limitacions més àmplies contra el tabac davant un repunt del consum després d'uns anys de descens

Salut vol prohibir fumar a totes les terrasses. Què et sembla la mesura?

Molt bé
Malament