Patinatge

Dos diplomes de nivell i dos podis pel CP Calafell

Redacció Calafell 16-05-2016 22:07 Lectures 1602
Secció de patinatge artístic del Club Patí Calafell. Eix

Secció de patinatge artístic del Club Patí Calafell. Eix

Diumenge 8 de maig es van celebrar a Constantí les segones proves d’iniciació dels nivells C i A, amb la participació de cinc patinadores del Club Patí Calafell.

Al nivell C la Sara López va aprovar el disc lliure i va obtenir el diploma. En la modalitat de figures obligatòries la Selma Guerrero també va aconseguir el diploma en aprovar les figures 1 i 2. 

Pel que fa a la Fase Territorial del Camp de Tarragona dels Jocs Esportius, celebrades el passat dissabte 14 de maig a El Vendrell, set patinadores del Club Patí Calafell van participar amb el resultat de dos podis i tres classificacions per la final territorial.

Al nivell Aleví B la Nayara Ruíz va fer la vuitena posició i la Sascha Tiffinger la novena; al Benjamí A l’Arantxa Girona va acabar segona; al Prebenjamí A la Laia Duran va pujar a podi en la segona posició i la Isona Bäcker va quedar quarta, i per acabar al Prebenjamí B l’Alèxia Planas va fer la sisena posició i la Lucia Solís la vuitena.

Les patinadores Arantxa Girona, Laia Duran i Isona Bäcker participaran a la final provincial Trofeu Diputació que tindrà lloc a Riudoms el pròxim dissabte 21 de maig.


ENQUESTA WEB

El PSOE (122) guanya les eleccions i suma amb Cs (57) o amb Podem (42) i independentistes

ELECCIONS GENERALS. Després dels resultats del 28-A, quin pacte de govern prefereixes al Congrés?

PSOE + Podem + independentistes
PSOE + Ciutadans