Patinatge

Dos diplomes de nivell i dos podis pel CP Calafell

Redacció Calafell 16-05-2016 22:07 Lectures 1688
Secció de patinatge artístic del Club Patí Calafell. Eix

Secció de patinatge artístic del Club Patí Calafell. Eix

Diumenge 8 de maig es van celebrar a Constantí les segones proves d’iniciació dels nivells C i A, amb la participació de cinc patinadores del Club Patí Calafell.

Al nivell C la Sara López va aprovar el disc lliure i va obtenir el diploma. En la modalitat de figures obligatòries la Selma Guerrero també va aconseguir el diploma en aprovar les figures 1 i 2. 

Pel que fa a la Fase Territorial del Camp de Tarragona dels Jocs Esportius, celebrades el passat dissabte 14 de maig a El Vendrell, set patinadores del Club Patí Calafell van participar amb el resultat de dos podis i tres classificacions per la final territorial.

Al nivell Aleví B la Nayara Ruíz va fer la vuitena posició i la Sascha Tiffinger la novena; al Benjamí A l’Arantxa Girona va acabar segona; al Prebenjamí A la Laia Duran va pujar a podi en la segona posició i la Isona Bäcker va quedar quarta, i per acabar al Prebenjamí B l’Alèxia Planas va fer la sisena posició i la Lucia Solís la vuitena.

Les patinadores Arantxa Girona, Laia Duran i Isona Bäcker participaran a la final provincial Trofeu Diputació que tindrà lloc a Riudoms el pròxim dissabte 21 de maig.


ENQUESTA WEB

El Departament de Salut està preparant una nova llei d'addiccions amb limitacions més àmplies contra el tabac davant un repunt del consum després d'uns anys de descens

Salut vol prohibir fumar a totes les terrasses. Què et sembla la mesura?

Molt bé
Malament