Primera Catalana Grup 2, 2015-16

El Suburense derrota al Vila-seca jugant una efectiva segona meitat

Dos gols de Josep Maria i un de penal de Geri donen la cinquena victòria consecutiva a l’Aiguadolç

CF Suburense B - Vila-seca. Eix

El Suburense amb la feina feta superava al Vila-seca amb un joc pràctic que millorava a la segona meitat, l’equip de Josu Julian que suma el seu cinquè triomf consecutiu al municipal d’Aiguadolç d’aquesta manera trenca la igualtat que tenia amb els tarragonins  amb dos empats consecutius. Tot en un partit en que es xiulava un penal a cada equip, que amb el marcador final a manca de dos jornades per la fi els sitgetans son sisens amb 54 punts.

S´avançaven els visitants al minut 28 en una molt bona jugada d’atac en que Toñin lligant a la perfecció el passi que li havien fet a l’espai no perdona, quan millor estaven jugant els seus, un cop més els sitgetans reaccionaven tenint més el control del partit, en una pilota en profunditat al 33 amb errada del porter Rios que fins les hores havia estat molt bé, arribant tard fa penal que Geri ficava, empat a un.

La decoració començava a canviar a la represa amb un Suburense amb més presència al mig del camp, al 51 una falta treta molt bé per Over guanyant la posició als defensors, Josep Maria de cap marcava, el tercer també obra del killer del Sitges al minut 70  aprofitant l’errada del defensor amb un passi curt al seu porter, Josep Maria la ficava dins, el 3-1, de penal per unes mans d’Edgard dintre de l’àrea Danilo posava emoció al minut 85 amb el 3-2, amb el que es va arribar a la fi, en el segon partit jugat al mati del diumenge aquesta temporada al municipal d’Aiguadolç, davant d’una molt bona versió d’aquest Vila- seca que encara no es troba salvat.

CF Suburense: Nito, Joey, Capa, Edgar, Sardà (Huete 79), (Josep Maria 83) Geri, (Dídac 67) Pablo, (Adrià 45) Villa, Cols, Over (Edu 74)

Vila-seca: Rios, Cuellar, Madero, (Vivi 67) Ignasi, Torres, Uri, Alex, David, Toñin, Ramon, (Danilo 64) Valerio, (Raul 74)

Evolució de l'equip durant la temporada

L’àrbitre Sergi Rigau va amonestar als locals Sardà, Geri, mentre que als visitants per Rios, David i Ramon.

El proper partit l’equip juga aquest diumenge al camp del segon, el Santboià, a partir de les 12 hores