OK Lliga Masculina

El Moritz Vendrell guanya 3 a 4 a la pista del Vic

Imatge del partit jugat al Vendrell en la primera volta de l'OK Lliga. Eix

El Moritz Vendrell va guanyar 3 a 4 a la pista del Vic, un resultat que el manté en la lluita per a la quarta plaça a la classificació de l'OK Lliga, que dóna dret a jugar la Lliga Europea la propera temporada.

El partit no va començar bé pels interessos vendrellens, ja que al minut 9 Ferran Font va fer l'1 a 0. Deu minuts després Jordi Ferrer va empatar el partit i, abans d'arribar al descans, Francesc Gil posava l'1 a 2 en el marcador. A la represa, Jordi Burgaya tornava a empatar el partit i, al minut 31, el Vic es tornava a avançar amb un penal transformat per Romà Bancells. Però el Vendrell va saber reaccionar i, al minut 38, Xixi Creus, de falta directa, i Jordi Ferrer li van donar la volta al marcador i el partit va finalitzar amb el resultat de 3 a 4.

El proper dissabte 28 de maig, a les 20 h, el Moritz CE Vendrell rebrà la visita del Liceo en la penúltima jornada de l'OK Lliga.

CP VIC (3): Martí Serra, Mia Ordeig, Ferran Font, Romà Bancells, Jordi Burgaya -cinc inicial-, Roger Presas, Martí Casas, Pol Claramunt, Arnau Saladrigues i Carles Grau.

MORITZ CE VENDRELL (4): Xús Fernández, Jordi Ferrer, Eloi Mitjans, Xixi Creus, Francesc Gil -cinc inicial-, Xavier Aldrich, David Martínez, Biel Salvadó, Joan Lluís Mudarra i Guillem Fox.

Gols: 1-0 (9') Ferran Font; 1-1 (19') Jordi Ferrer; 1-2 (21') Francesc Gil; 2-2 (26') Jordi Burgaya; 3-2 (31') Romà Bancells, de penal; 3-3 (38') Xixi Creus, de falta directa, i 3-4 (38') Jordi Ferrer.

Àrbitres: González i Villar.