El sènior femení perd el primer partit de la promoció de permanència

El sènior B masculí aconsegueix una victòria èpica i empata el play-out

Sènior B masculí AB Vendrell - Sant Pere Terrassa B. Eix

Les taronges estan obligades a guanyar el proper diumenge per seguir aspirant a la permanència.

El sènior femení perdia davant el Torrefarrera, pel resultat de 64-57, el primer partit de la promoció de permanència a segona catalana femenina. Les vendrellenques, estan obligades a guanyar, el proper diumenge, per forçar un tercer i definitiu partit que es disputaria a terres lleidatanes, una derrota, suposaria la pèrdua de categoria.  Un partit que es disputarà al pavelló Santa Maria del Mar de Coma-ruga, el proper diumenge, a les 18.00 hores, i on s’espera el recolzament de l’afició taronja, en aquest transcendental partit.

Els vendrellencs han de guanyar dissabte, per mantenir-se a tercera catalana.

El sènior B masculí aconseguia una victòria èpica davant el Sant Pere Terrassa B, pel resultat de 91-90, en un matx vibrant. El partit era un match ball pels vendrellencs que estaven obligats a guanyar, després de la derrota en el primer enfrontament de la sèrie, per seguir vius i forçar el tercer i definitiu partit. Els taronges, van anar molts minuts a remolc del seu rival, però, van saber remuntar el marcador, en un gran darrer quart; en un final a cara o creu, els vendrellencs van errar l’últim llançament i el partit se n’anava a la pròrroga després del 71-71 final. En el temps extra, màxima igualtat i de nou l’empat 80-80, que no es desfeia i el partit es tenia que decidir en una segona pròrroga.

Un segon temps extra, de nou molt ajustat, i que va decidir el jugador local Jose Luna, anotant un tir lliure, amb el lluminós a zero, que desfeia l’empat i donava una victòria, que forçava el tercer i definitiu partit, de la promoció de permanència a tercera catalana. Un matx, que es disputarà el proper dissabte a les 19.30 hores a la pista del Sant Pere Terrassa B i on només val el triomf per aconseguir la permanència.