CB Cubelles

Partit d’anada amb una àmplia victòria gràcies al gran treball realitzat

CB Coll - CB Cubelles 34-66

1r Quart.- L’equip local va començar el partit amb molt de ritme i molt encertat de cara a l’aro. Les nostres noies, en canvi, molt nervioses els costava trobar l’aro, però gràcies a l’encert de Patri l’equip va començar a funcionar en atac i així començar a obrir el marcador (12-17).

2º Quart.- Les nostres noies continuaven molt motivades, molt concentrades i això es notava a pista. L’equip no parava de recuperar pilotes i de fer cistelles fàcils i boniques. L’equip local intentava fer pressió per recuperar algunes pilotes, però no ho aconseguien. En aquest quart s’aconseguia obrir l’avantatge fins als 8 punts (35-17).

3er Quart.- Al descans totes les jugadores sabien que s’havia de guanyar del màxim possible i que havien de continuar molt concentrades. Començava el tercer quart i les sensacions eren les mateixes... un Cubelles excel·lent tant en atac com en defensa i un Coll que intentava fer coses però els hi resultava impossible. En aquest quart ja es va obrir la diferència fins els 29 punts a favor.

4rt Quart.- Últim quart de lluita per agafar el màxim d’avantatge. Van ser deu minuts amb moltes rotacions on les nostres sots25 van saber mantenir el marcador i continuar lluitant fins el final. Marxàvem amb els deures mig fer i amb amb un +32 a la butxaca.

MVP: Tot l’equip.

CB Cubelles: Angi 14; Clara 0; Patri 14; Jessi 13; Negra 4; Neus 8; Neyra 6; Noelia 2; Irina 5.
Absents: Extra.

Entrenador: Raquel Martínez

Àrbitres: Bordeira, D. i Hervas, V.

Parcials: 12-17  05-18  06-17  11-14