OK Lliga Masculina

El Patí Vilafranca tornarà a jugar la Copa de la CERS

C.P. Vilafranca-Cafès Novell - C.P.Voltregà. Armand Beneyto

C.P.Vilafranca-Cafès Novell 5 -C.P.Voltregà 2

Triomf contundent i viatge a Europa una altra vegada. El Patí Vilafranca va certificar ahir al vespre la seva classificació matemàtica per a la disputa de la Copa de la CERS 2016/2017 després d'imposar-se amb comoditat a un Voltregà que ho va intentar però que mai va poder inquietar als de Jordi Garcia. Els penedesencs tindran l'any que ve l'ocasió de repetir el somni viscut aquesta temporada en una segona participació consecutiva a la CERS que promet emocions.

El duel davant l'històric Voltregà no va tenir massa història. El Patí havia de guanyar per a assegurar-se el passaport a Europa i en el minut 8, Roger Rocasalbas, transformant una falta directa, situava l'1-0. El Voltregà va reaccionar i en el minut 12,5, Alex Rodríguez, va empatar el duel al culminar una bonica combinació atacant.

L'1-1, però, no va arrugar al Patí que de la mà d'un inspirat Jordi Galán va encadenar dos gols en dos minuts. De l'1-1 es va passar al 3-1 just abans del descans, un marcador que aplanava molt el camí de la victòria als penedesencs. Lluny d'afluixar, el primer quart d'hora dels segon temps va ser un festival de joc del Patí. L'equip va tornar a la pista molt inspirat i a més de dos gols més d'Edu Fernández i Roger Rocasalbas va tenir ocasions per aconseguir-se tres o quatre més. El Voltregà, per la seva banda, només va replicar amb una rematada al travesser d'Alex Rodríguez.

Amb el 5-1, la recta final de l'enfrontament no va tenir massa història. El Voltregà va retallar distàncies amb un gol del veterà Borja López (45´), però el Patí es va dedicar a conservar el marcador sense massa angúnies fins completar un partit i una temporada pletòrics. Ja només queda la visita del proper cap de setmana a la pista del Shum Maçanet.

Comiat de l´entrenador i cinc jugadors

Un cop acabat el partit es van fer públics els comiats de diversos jugadors de la plantilla. El porter Gerard Camps i els jugadors Roger Rocasalbas, Edu Fernández, Marc Navarro i Enric Martí no continuaran al Patí la propera temporada. Millors ofertes d'altres clubs en els casos de Camps, Rocasalbas, Navarro i Fernández o per estudis en el cas de Martí obligaran la directiva a recomposar una plantilla que perd la seva columna vertebral. Tots els protagonistes van dirigir unes paraules al públic assistent i també ho va fer l'entrenador Jordi Garcia que marxa al Vendrell.

En el capítol de fitxatges sonen diversos noms, un dels quals és el del porter del Calafell, David Arellano que sembla que està molt a prop de Vilafranca. De l'equip d'aquest any continuaran Jordi Galán, Rubén Fernández, Joan Vázquez, Ricard Pintado, Mia Martí i Llorenç Miquel.

C.P.Vilafranca-Cafès Novell: Gerard Camps, Marc Navarro, Edu Fernández (1), Roger Rocasalbas (2), Joan Vázquez -cinc inicial- Jordi Galán (2), Rubén Fernández, Enric Martí

C.P.Voltregà: Càndid Ballart, Eric Vargas, Petxi Armengol, Dani Rodríguez, Alex Rodríguez (1) -cinc inicial- Ignacio Alabart, Roger Font, Borja López (1)

Arbitres: Sergi Mayor i Xavier Buxeda. Targetes blaves a Jordi Galán i Petxi Armengol (2)

Gols: 1-0 Roger Rocasalbas (fd) (8´); 1-1 Alex Rodríguez (12,5´); 2-1 Jordi Galán (21´); 3-1 Jordi Galán (23´) -descans- 4-1 Edu Fernández (32,5´); 5-1 Roger Rocasalbas (34,5´); 5-2 Borja López (45´).

Incidències: Poliesportiva de Vilafranca del Penedès. 150 espectadors