El sènior femení perd el segon partit del play-out i consuma el descens

Les taronges, després d’un nefast darrer quart, cauen per 45-67 davant el Torrefarrera

El sènior femení perdia per 45-67 davant el Torrefarrera, el segon partit de la promoció de permanència a segona catalana, un resultat que condemna a les vendrellenques a la pèrdua de categoria, després d’un 2-0 en el global de l’eliminatòria. Les taronges estaven obligades a guanyar aquest segon partit, després de perdre el primer, per forçar un tercer i definitiu partit, que resoldria l’eliminatòria. En un pavelló de Coma-ruga ple, les vendrellenques van sortir molt actives, en un primer quart on van manar les defenses i que es tancava amb un 9-12 al marcador. Al segon període, la tònica del matx va ser la mateixa, tot i que els dos equip anotaven amb més facilitat, moment que aprofitaven les visitants per posar un 22-32 al descans.

En el tercer quart, les locals van jugar el seu millor bàsquet, amb una defensa més agressiva i ràpides transicions, les locals retallaven fins el 40-45 el lluminós, que ho deixava tot obert de cara al darrer període de partit. Un últim quart, que va ser nefast pels interessos vendrellencs, la defensa visitant va aturar la producció de les locals que van encaixar un parcial de 5-22, definitiu de cara al resultat final. Cal agrair l’esforç de les jugadores taronges, que tot i el resultat final, no van deixar de lluitar fins al darrer segon de partit, l'any vinent disputaran la lliga de Tercera Catalana.

El sènior B masculí baixa de categoria després de perdre a la pista del Sant Pere Terrassa

Els vendrellencs cauen per 71-60 en el tercer i definitiu partit de la promoció de permanència a tercera catalana.

Derrota del sènior B masculí per 71-60 a la pista del Sant Pere Terrassa B, en el tercer i definitiu parit de la promoció de permanència a tercera catalana, resultat que condemna als taronges a la pèrdua de categoria.

Després de la victòria dels vendrellencs en el segon partit de la sèrie, que empatava l’eliminatòria 1-1, el tercer enfrontament seria el definitiu per saber quin equip mantindria la categoria i quin equip baixaria a territorial. En un ambient totalment advers, els taronges van competir, encara que al final van acabar cedint davant l’empenta dels locals, que van aprofitar el factor pista per resoldre l’eliminatòria.

Derrota del cadet masculí en la final a quatre

El cadet masculí disputava aquest passat cap de setmana la final a quatre, del campionat territorial nivell A, que es disputava a Valls. Els taronges van perdre per 65-61, la semifinal, davant l’equip amfitrió el CB Valls, en un partit que es va resoldre a la pròrroga. Una llàstima, després que els vendrellencs es mostressin molt superiors en algunes fases del partit. A la final, el Valls s’imposava per 66-61 a La Salle Tarragona.