Primera Catalana Grup 2, 2015-16

Empat a domicili tancant una temporada de primera

Clàssic partit final i el comiat dels jugadors del Suburense que es retiren Edu i Alberto

CF Suburense – Reddis. CF Suburense

CF Suburense 3 – Reddis 3

Comiat del Suburense al municipal sumant el segon i últim empat a domicili en aquest cas a tres gols davant un conjunt, el Reddis, que ja havia perdut  categoria en un partit discret el jugat per l’equip el dia del comiat dels Jugadors Alberto i Edu que es retiren, un resultat final que fa que acabin vuitens a la taula per sota del sisè lloc en cas d'haver aconseguit la victòria, tancant un brillant campionat en aquest grup 2 de la Primera Catalana amb 55 punts dels 34 partits jugats amb 15 victòries, 10 empats i 9 derrotes amb 64 gols a favor i 51 en contra.

Partit amb no massa historia, de fet el Reddis va començar marcant abans del primer quart d’hora de joc gràcies a Roger. El Suburense reaccionà i al minut 20 Dídac feia el 1-1, a poc d’acabar la primera part al 43, el mateix Dídac i just després d’un gol anul·lat a Cols, aprofitava una errada defensiva per marcar el 2-1. El Reddis en la última acció del primer temps va aconseguir el gol de Llaveria, que tornava a empatar el partit.

A la represa el Suburense es posava per davant amb el 3-2 al (52), Edu pentinava la pilota i Over tot sol no perdonava. Al minut 67 l’àrbitre xiulava penal comés per Cols i el visitant Adrià establia el que acabaria sent el 3- 3 definitiu.

Suburense: Alex, Alberto, (Capa 84) Joey, Dídac, Geri, Huete, (Josep Maria 77) Pablo, (Villa 45) Creixell, Edu, (Sardà 80) Cols, Over, (Abel 58)

Reddis: Dalmau, Riky, Karim, Leon, Guillermo, Ruben, Llaveria, Manolo, (Benito 92) Roger, Adri, Robert (Jordi al 58).

L’Àrbitre, El Ardi Zahnini, va amonestar als jugadors del Suburense Alberto, Pablo, Cols i Abel, mentre que al conjunt del Reddis va amonestar a Manolo.