Flash

Discovery Bhuo, campió del torneig de Bàsquet Platja del CE Vilanova

L'equip Discovery Bhuo Team es va proclamar campió del torneig de Bàsquet Platja que va organitzar divendres i dissabte passats el Club Esportiu Vilanova i la Geltrú. El campió va guanyar la final per un marcador de 19 a 16 contra Había una Vez un Circo. El Discovery es va obtenir el títol sense perdre cap dels cinc partits que va jugar durant la competició. A la categoria de cadet femení, el campió va ser Les Bitxitus, que es van fer amb el títol superant a la final Las Hot Dog, per 15 a 3. A la categoria sènior mixta, el guanyador va ser Òscar y sus Discípulos després de vèncer a la final Dammn, per 19 a 15. Aquest campió també es va fer amb el títol sense perdre cap dels partits que va jugar. A més dels campions, els organitzadors del torneig van organitzar una votació per premiar els millors jugadors de la competició. I com que no hi havia cap jurat, van ser els mateixos participants els encarregats de votar les figures destacades de la competició. D'aquesta manera va ser Francesc Sala qui va guanyar el premi al millor jugador, i Mar Català es va fer amb el trofeu a la millor jugadora.