Futbol 7

Acaba el somni de la Copa pel CE Nova Olivella

CE Nova Olivella. Eix

Aquest dimarts 24 de maig, a les 22h, a l’annex 3, el CE. Nova Olivella s’enfrontava al potent equip del Can Turky´s a la copa. Un Can Turky´s de categoria superior i amb una plantilla amb molt nivell futbolístic, contra un Nova de coratge i entrega.

Un partit que dominava l’equip de casa, el Nova, i posava el joc, però els gols i l´efectivitat era pel Can Turky´s. Començava avançant-se l’equip visitant, amb el 0 a 1, però el Nova no baixava el braços, i poc després Dani Salvatierra, posava l´empat al marcador. Encara abans del descans, un 2 a 2, amb un gol de Dani Tarín, i un més pel Can Turky´s, posava el marcador de 2 a 3.

A la mitja part, Javi, donava instruccions als seus jugadors, sabent que el partit es posava força complicat, no en marcador, però si en efectivitat. Una segona part, on el Nova va continuar atacant i donant-ho tot, però amb un resultat final de 2 a 6. Acaba el somni de la copa, i cal pensar ja en la pròxima temporada. Javi ens deia, 'hem fet un gran partit, sense la pressió de jugar-nos res, però l’equip no ha estat de sort de cara a barraca, i això es paga. Gràcies a tots els que han cregut en nosaltres i no han baixat el braços en els moments més complicats de la temporada".