Gimnàstica

L'aleví del CR Sant Sadurní es proclama campió de Catalunya, nivell escolar

Les gimnastes del conjunt Alevi-A al celebrant el campionat. Eix

El passat diumenge dia 28 de maig de 2016 el club Rítmica Sant Sadurni va participar a la Final Nacional de Conjunts que es va celebrar a la ciutat de Sabadell.

El conjunt Aleví nivell A 3 cèrcols 2 mans lliures format per Helena Vidiella, Mariona Àguila, Sílvia Ondoño, Laura Fabregat i Aina Bargalló van desplaçar-se fins a Sabadell per a disputar la Final Nacional de Conjunts. És la primera vegada que el Club Rítmica Sant Sadurni aconsegueix la classificació per a la final Nacional.

El conjunt va fer un excel·lent paper i va guanyar la medalla d’or aconseguint, així, proclamar-se campió de Catalunya a nivell escolar.

El proper diumenge dia 19 de juny de 2016 totes les gimnastes participaran al Festival final de Temporada que organitza l’entitat al pavelló municipal de Sant Sadurni d’Anoia. L’acte començarà a les 11:30h del matí.