Regata

El Campionat d'Europa de la modalitat Endurance Class B Promotion en mans del CN Garraf

Josep Mª Izquierdo (CNG) i el seu tripulant, Sergio Pereira, han revalidat el títol de Campions d'Europa

Per la seva part, Sandro Pelucca (CNG), finalitza la seva participació com a segon classificat

El tercer lloc també en mans del Club Nàutic Garraf amb la tercera posició de Eugenio Falcón (CNG) i la seva tripulant Lola Armas amb llicencia portuguesa

Redacció Sitges 07-06-2016 19:49 Lectures 1938

Arxivat a:

Josep Mª Izquierdo (CNG) i el seu tripulant, Sergio Pereira. M. Mallafré

Josep Mª Izquierdo (CNG) i el seu tripulant, Sergio Pereira. M. Mallafré

Josep Mª Izquierdo i el seu tripulant Sergi Pereira s'han proclamat Campions d'Europa en la seva categoria, Endurance Class B Promotion, a l'Europeu disputat del 27 al 29 de maig en aigües de Badalona, revalidant així el títol aconseguit l'any passat a Como (Itàlia). Per la seva part els també integrants de l'equip de regates del Club Nàutic Garraf, Sandro Pelucca i Eugenio Falcón, s'han classificat en segona i tercera posició de la classificació final.

El recorregut, paral·lel a la platja de Badalona, ha estat seguit per un nombrós públic que ha pogut contemplar les evolucions de les embarcacions sobre un circuit de 3 milles nàutiques de perímetre. La primera mànega, disputada dissabte a la tarda, va totalitzar tretze voltes a aquest circuit, mentre que la segona mànega, prevista per diumenge al migdia, va haver de ser ajornada a causa del fort vent fins a primera hora de la tarda i va consistir en un total de quinze voltes al mateix circuit.

El Campionat d'Europa Endurance Class B, que agrupa embarcacions derivades de la construcció en sèrie amb eslores inferiors als 8 metres, ha aplegat pilots procedents d'alemanya, Bèlgica, Itàlia, Portugal,, Andalusia, Canàries, Galícia i Catalunya

La categoria Promotion està reservada a les llanxes amb motors inferior als 150 HP de potència


ENQUESTA WEB

Acaba l'any i administracions i empreses concessionàries revisen les tarifes, el que s'acostuma a traduir en un increment de preus per al nou any.

Quin mitjà de transport utilitzes per desplaçar-te a diari a la feina o a estudiar?

Tren
Autobús
cotxe
bicicleta
a peu
Motocicleta
Altres