Handbol base

L'Handbol Ribes 3er classificat de la segona catalana juvenil masculina

Foto dels participants al campionat. Jose Maria Báñez

Aquest cap de setmana el pavelló Municipal de Sant Pere de Ribes ha acollit la fase final de la competició de Segona Catalana Juvenil Masculina de la Federació Catalana d'Handbol amb la visita dels equips de Bordils, Montcada i Palafrugell.

Primera eliminatòria 05/06/16 17:00 CH Bordils "verd" 25 - La Salle Montcada 32

Victòria de la bona defensa i la motivació

Sortida explosiva de La Salle, amb fort suport de la seva afició. Al minut 7 guanyen (1-4) i l'entrenador del Bordils es veu forçat a demanar temps mort. No serveix gaire doncs al minut 20 ja estan (6-12) i la primera part acaba (11-18).

Durant la segona part, es manté aquesta diferència. Els de La Salle han estat molt superiors en defensa i han jugat amb molta motivació. Els de Bordils han semblat mancats de jugadors i menys motivats.

Segona Eliminatòria 05/06/16 19:00 CH RIBES 28 - H GARBÍ DE PALAFRUGELL 35

Victòria dels contraatacs

Es posen pel davant els del Garbí, però al minut 12 els empatem (5-5). Es va mantenint  l'empat i fins i tot els avancem al minut 21 (9-8). És un miratge, tornen a passar-nos al davant i la primera part acaba (11-15).

Durant la segona part els del Ribes es mostren una mica desmotivats, es perden moltes a pilotes i els de Garbí fan molts contraatacs. Al minut 10 els locals perden de 7 gols (15-22) i aquesta diferència es manté fins al final del partit. Victòria justa dels contraris per la seva defensa, capacitat de robar pilotes i velocitat en el contraatac, a destacar el joc del seu capità.

Disputa pel 3er i 4art classificat: 06/06/16 17:00 CH RIBES 29 - CH BORDILS "VERD" 20

Victòria contra un Bordils disminuït - Hamsa fa de davanter

El partit contra el Bordils (una mica mancat de jugadors), comença amb una gran igualtat: (3-3), (6-6), al minut 20 (8-8). Aleshores els ribetans tenen 5 minuts inspirats (o els contraris tenen una "pajara") i aconsegueixen un parcial de 4-0, minut 25 (12-8). El partit comença a estar encarrilat.

Durant la primera meitat de la segona part es manté aquesta diferència, fins que comencem a ampliar-la fins al resultat final.

L'anècdota del partit han estat dos tirs de Hamsa de porteria a portería en detectar el porter contrari avançat, un en la primera part que ha fallat, però el de la segona part ha entrat!!!  Felicitats als del Ribes  que han donat molt millor impressió que el dia anterior.

FINAL: 06/06/16 19:00 LA SALLE MONTCADA 31 - H GARBÍ DE PALAFRUGELL 33

El partit es decideix en els 4 últims minuts

Partit d'alta tensió entre els jugadors, però també entre les dues aficions (força implicades). Durant 55 minuts els de La Salle han anat pel davant, però en els 4 últims minuts el de Garbí els han superat.

Minut 10 guanyava La Salle (8-4), minut 20 (13-11), finalitza la primera part (18-16). El partit està molt igualat i qualsevol pot guanyar.

Al començament de la segona part els de La Salle amplien la seva avantatja, minut 10 (24-19), és la màxima diferencia en tot el partit. Tots dos equips juguen molt forts i fan defenses espectaculars, però Garbí, de mica en mica, va reduint diferencies i al minut 26 empata (31-31). En el últims 4 minuts (minuts d'infart) el Garbí marca 2 gols i s'emporta el TOP4.

Tots dos equips han jugat a un nivell de motivació molt alt. Felicitats al campió i sots-campió.

Nota: Hem de estar contents d'aquest tercer lloc. Potser ens hauria agradat quedar primers o segons, però hem de tenir en compte que entre els altres 3 clubs que han participat  sumen 150 anys d'antiguitat i nosaltres sols tenim 6 anyets.

Bon handbol !

Al final, la classificació de la Segona Catalana Juvenil Masculina 2015-2016 ha quedat:

CAMPIÓ: HANDBOL GARBÍ DE PALAFRUGELL
SOTS-CAMPIO: LA SALLE MONTCADA
3er. HANDBOL RIBES
4art. CH BORDILS "VERD"

Millor jugador de la final: EUDALD DOMINGO (H GARBÍ)
Millor porter de la final: SERGIO ORTIZ (LA SALLE MONTCADA)

A les mitges parts dels partits de dissabte i de diumenge es va comptar amb la presència dels equips alevins de la SEA Els Costerets, i Les Parellades de Ribes i l'escola Barrachina de Sitges i que van poder fer una exhibició mini-handbol de poquets minuts que el públic assistent va agrair amb animació i aplaudiments.

A la cerimònia d'entrega de trofeus hi han assistit el Sr.Francesc Huguet vice-president de la Federació Catalana d'Handbol, el Sr. Josep Moya Regidor d'Esports de l'Ajuntament de Sant Pere de Ribes i el Sr.Paco Torres President del Club Handbol Ribes.