Esport i autisme

L’associació Autisme amb Futur presenta el projecte Il·lusions Aquàtiques

Paddle Surf. Eix

Paddle Surf. Eix

Il·lusions Aquàtiques es el nom del projecte que l’associació Autisme amb Futur va presentar el 16 de febrer de 2016 a França, a la Fundació Decathlon, juntament amb la botiga Decathlon de Sant Pere de Ribes, i que va ser escollit per rebre una donació de 16.000 Euros perquè sigués una realitat.

Però Il·lusions Aquàtiques, com el seu nom ja dona a entendre, es més que un projecte i una xifra. Es el resultat del treball en equip durant mes d’ un any, de les famílies de l’Associació Autisme amb Futur, juntament amb responsables de la botiga Decathlon de Sant Pere de Ribes i de l’associació SUPerando, amb la voluntat de fer realitat una prova pilot que va començar l’estiu passat amb nens de la nostra associació fent paddle surf a la platja, que va superar qualsevol expectativa de manera tant positiva, que ens va motivar a buscar els mitjans per poder fer-ho arribar a la resta dels nens de l’associació, creant el projecte que es va presentar a la Fundació Decathlon.

Estem molt contents de comunicar que aquest diumenge es farà la presentació de la primera activitat de les que engloba el projecte: Paddle Surf per a nens i joves amb TEA (Trastorn de l’Espectre Autista) a la platja de Cubelles.

Aquesta no serà la única activitat. El projecte Il·lusions Aquàtiques engloba activitats de paddle surf, busseig i jocs d’aigua, dirigides i adaptades als nens amb TEA per monitors titulats i experimentats, amb el suport dels voluntaris que col·laboren amb l’associació Autisme amb Futur, entre els quals s'han incorporat treballadors de la botiga Decathlon, molt conscienciats amb la nostra causa. Tant es així, que el director de la botiga Decathlon de Sant Pere de Ribes, va fer possible un conveni perquè els joves de l’associació poguessin formar-se i fer practiques a la seva botiga, la qual cosa va se determinant per resultar escollits a la presentació del projecte, ja que la Fundació Decathlon premia la inserció laboral d'aquests nens. Ens aquest moments ja es una realitat, un dels nostres nois gaudeix d'un lloc de treball a la Botiga Decathlon de Sant Pere de Ribes, amb tan bons resultats que a dia d’avui es un mès a la botiga.

Tot plegat, Il·lusions Aquàtiques, es també un reconeixement a l’esforç que els pares i mares de l’associació Autisme amb Futur fem cada dia per garantir als nostres fills un futur i una qualitat de vida. 

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!

SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!