Gimnàstica

Paula Raya cinquena al Campionat d'Espanya

Paula Raya al podi del Campionat d'Espanya. Eix

Dissabte dia 9 de juliol es va celebrar al Pavelló Multiusos de Guadalajara el Campionat d'Espanya de Nivell 10 absolut on la gimnasta Paula Raya, representant de l'Associació Esportiva Pasífae, va realitzar una bona competició quedant en 5a posició de la classificació general a sols 50 dècimes de la 4a.

Una caiguda a la sortida de barra li va treure aquest lloc i li va impedir aconseguir ser 1ª en barra d'equilibri. Va ser a les barres asimètriques on es va portar la medalla de bronze amb un bon exercici.

Al costat de les seves companyes de clubs es van proclamar campiones d'Espanya de seleccions autonòmiques.