El Vilafranca remunta i estarà a la final del Torneig d'Històrics

FC Vilafranca - Júpiter . Eix

Vilafranca 2 - Júpiter 1

Final inèdita. Dos gols de Víctor Oribe a la segona part han permès el Vilafranca capgirar el 0-1 inicial del Júpiter i classificar-se per primera vegada per a la final d'aquest prestigiós torneig que organitza cada any el Martinenc. No ha estat una semifinal fàcil davant un dels rivals que el Vilafranca es trobarà en el campionat de lliga, però els d'Iván Moreno continuen molt endollats en aquest inici de temporada i han acabat enduent-se el triomf.

En el primer temps, el Vilafranca, reservant efectius, ha sortit amb un onze inicial ple de jugadors pocs habituals i això ho ha sabut aprofitar el Júpiter per avançar-se en el marcador en el minut 9 gràcies a una bona rematada creuada de De la Torre. Amb el 0-1 en contra el Vilafranca ho ha intentat, però no ha pogut canviar el signe de l'enfrontament.

La segona part ha estat tot un altre món. Iván Moreno ha tret l'artilleria pesada al municipal del Guinardó i en el minut 64, Víctor Oribe, amb un potent i col.locat xut des de la frontal ha aconseguit l'empat (1-1). El Júpiter ha buscat la porteria de Miguel Ramos, però el Vilafranca no ha permès més alegries als barcelonins i quan semblava que la semifinal es decidiria als penals, una altra vegada Victor Oribe, en una rematada que ha tocat als dos pals, ha marcat el gol de la victòria (2-1).

FC Vilafranca: Kilian, Boronat, Guti, Fontanils, Arnau, Guzmán, Oscar Hernando, Adri, Bernat Puig, Boira, Fariñas. També han jugat: Miguel Ramos, Eric Via, Castillo, Duran, Medina, Josu Rodríguez, Oribe i Santi Triguero

Júpiter: Víctor, Adrià Escribano, Lobo, Prieto, Mateu, Lee, Vives, Prat, Pau, Eric Blasco, De la Torre. També han jugat: Andrés Díez, Jacobo, Ferran Vila, David Bauli, Marcos López i Orellana

Arbitre: Carballo Vázquez

Gols: 0-1 De la Torre (9´); 1-1 Oribe (61´); 2-1 Oribe (91´)