Motor

Valentín Perrone pilot Racc

Valentín al campionat Català de Promovelocitat al circuit de Mora d'Ebre. Joan Santos

El passat 24 de juliol es va disputar la 5a carrera del campionat Català de Promovelocitat al circuit de Mora d'Ebre.

El pilot vilanoví Valentín Perrone va aconseguir un bon ritme als entrenaments cronometrats obtenint la primera posició a la graella de sortida.

A la primera màniga va dominar totes les voltes aconseguint una primera posició i volta ràpida, a la segona també és col·locava en primera poció però per un error el va fer anar a terra a falta de tres voltes, perdent moltes posicions, finalment va aconseguir pujar al podi en el tercer lloc.

Gràcies als resultats obtinguts en les anteriors temporades i a l'inici d'aquesta Valentín ha estat seleccionat dins del programa Pilot Racc 2016, en el que 8 nens gaudiran d'entrenaments a les instal·lacions del pilot Toni Elías (Campió del món de moto2) a més d'un seguiment personalitzat.

Diumenge els hi van fer entrega de la granota i van poder gaudir de les instal·lacions.