Vela escolar

Conveni entre l'IES Baix a Mar i el Club Nàutic per realitzar Vela tot l'any

Redacció Vilanova i la Geltrú 10-08-2016 17:06 Lectures 2860

L'Escola de Vela del Club Nàutic Vilanova i l'Institut Baix a Mar han signat un convenir de col·laboració per realitzar l'activitat de Vela Escolar durant el curs 2016/17. D'aquesta manera, gràcies a aquesta col·laboració, els alumnes de 1r, 2n, 3r i 4t d'ESO de l'institut vilanoví navegaran a l'Escola de Vela del Club Nàutic Vilanova durant l'horari lectiu com a assignatura d'educació física. El conveni preveu repartir l'activitat en dos trimestres: de setembre a novembre i d'abril a juny.

Sergi Álvarez, Director Esportiu del Club Nàutic Vilanova s'ha mostrat satisfet amb la signatura d’aquest acord i aquest nou projecte, pioner a Vilanova i la Geltrú. “Mai s'ha realitzat un projecte tan gran amb tants alumnes que puguin gaudir de les activitats nàutiques i puguin conèixer el medi i aprendre a navegar”. A més, ha afegit que “seguim treballant per impulsar més accions de vela escolar “

Un altre dels objectius d'aquest conveni entre l'IES Baix a Mar i el CNV és la possible formació de nous navegants o tècnics de vela. S'ha volgut que el projecte vagi més enllà de l'oci i serveixi perquè l'alumne, al llarg de la seva formació, pugui conèixer aquest esport i en el moment de finalitzar l'últim curs d'ESO pugui arribar a formar-se com a tècnic en vela i obtenir una sortida laboral.


ENQUESTA WEB

Si no han d'estudiar, ni treballar, ni fer la neteja obligada, ni el temps acompanya per sortir al carrer, ni el "no fer res" és una opció, què t'agrada fer a casa quan tens una estona per a tu?

Quan tens temps lliure a casa, quina és l'activitat de lleure que prefereixes fer?

Llegir
Veure la TV
Cuinar
Fer manualitats
Escriure
Meditar
Jugar
Altres