La Copa Olèrdola es queda a casa

El Moja s’ha adjudicat aquest dimecres al vespre la 29a edició de la Copa Olèrdola en imposar-se a La Múnia per 3-0, en un partit que es va jugar al camp dels Pins de Moja

El Moja s’ha adjudicat la Copa Olèrdola. Armand Beneyto

L’equip olerdolenc en va tenir prou amb 15 minuts inspirats de la primera part per a sentenciar el partit. Ivó Luque va obrir la llauna al minut 2, amb un xut des de la frontal que va entrar enganxat al pal dret de la porteria de Ferran. El golejador del Moja repetia 8 minuts després amb un cop de cap que culminava una centrada des de la banda dreta de l’atac local. I al quart d’hora de partit Ricard Vallès, un dels nous fixatges de l’equip del Moja, feia el tercer amb una gran jugada de l’equip i picant la pilota per sobre el porter visitant. El Moja va tenir un parell més d’ocasions per a fer més gols però el porter de La Múnia va evitar que el marcador augmentés. A la segona part molts canvis i joc menys vistós de dos equips que tot just fa 15 dies que han començat la pretemporada.

Aquest era el segon partit del Moja, després del 0-2 a Cubelles. La Múnia està una categoria per sota del Moja i això es va evidenciar en el terreny de joc. Tenint en compte que a més li faltaven algunes peces claus de l’equip, va oferir una bona imatge sobretot després d’encaixar els tres gols.

La Copa Olèrdola de futbol és patrocinada per l’Ajuntament i, de manera rotativa, cada any és organitzada per un dels tres equips sèniors masculins del municipis. Enguany tocava el torn a La Plana Rodona, però l’equip de Sant Miquel va renunciar a assumir l’organització i va ser el Moja i va acabar realitzant aquesta 29a edició del torneig.

Moja: Mario, Sergi, Faust, Riki, Ivó, Brian, David, Galindo, Pol, Ricard i Joan, també van jugar, el porter del juvenil Kevin, Jaume, Oriol, Roger, Alvaro, Bartoli, Xavi, Tatay i Pere.

La Múnia: Ferran, Adrià, Pujol, Ibraim, Hector, Salah, Aleix, Baques, Xavi, Sergi i Vica i a la segona part, Ramos, Osuna, Tarrida, Bryan, Manzano i Babo.

L’àrbitre del partit va ser Arnau Martí, assistit a les bandes per Oriol Moron i Khalid Hmitti.