Victòria plàcida en un altre tràmit

CF Vilanova - UD Sant Lorenzo. Eix

El CF Vilanova es va imposar al UD Sant Lorenzo equip terrassenc (5-0) en un altre partit de pretemporada, en horari FCB i per tant amb menys de 100 espectadors a la grada, i malgrat el resultat ser el de menys, als deu minuts l'equip local ja guanyava per 2-0 davant un equip que havia arribat a Vilanova per la renúncia del Pobla de Mafumet i va acreditar moltes limitacions. Aquest equip de segona catalana l'any passat va ser dotzè en la seva lliga.

Valldosera, Henarejos dues vegades, Sergi Moreno i Toño van ser els golejadors.

Debut de Bachana al Vilanova a l’eix de la defensa que va estar correcte i va aportar personalitat i de dos laterals a prova, un per banda, que van demostrar bones maneres ofensives però no podem jutjar la selva vàlua en defensa que és on continua tenint el problema el Vilanova, tots van jugar a la segona part.

Les tres úniques vegades que l’equip visitant va apropar-se a porteria als minuts 29,34 i 79 ho va fer més per demèrit local que per bones jugades. El Vilanova es continua despistant a nivell defensiu excessivament, concretament en centrades sobre la porteria i a les contres tanmateix pateix molt.

Mig camp en progressió. Bicho que encara està un pel lent, i a davant molta pólvora. (Henarejos, Sergi Moreno, Valldosera i Samu).

Ahir no van jugar, Miranda que no ha debutat encara, ni Codina, Cuadra, Samu i Moha.

Continuem jugant. Ara, el Roda de Barà a la seva Festa Major. La defensa encara l’assignatura pendent. I l’alineació titular, tret de 2-3 llocs, pràcticament, un fet.