Segona Catalana

L'AB Vendrell enceta la segona catalana amb una victòria davant el Prat

Els de Marc Rovirosa, que s’estrenava a la banqueta, superen 86-76 un rival molt incòmode

AB Vendrell - Prat. Eix

Bon debut del conjunt vendrellenc a la segona catalana, després de superar per 86-76 al Prat, en un matx molt igualat, què els taronges van saber resoldre en el tram final. Un triomf, que donarà confiança als del Baix Penedès, en aquesta nova etapa. El partit començava igualat, però, després del 5-7 als quatre minuts de joc; un parcial de 13-2, amb triples d’Alejandro Cereto i Marc Molina, favorable als de Marc Rovirosa, què s’estrenava a la banqueta, deixava un 18-9 al lluminós. Les constants faltes personals xiulades pels àrbitres, igualaven 20-20 el marcador, a la fi del primer quart.

En el segon període, va continuar la igualtat, amb un frec a frec constant, entre els dos equips, amb ràpides transicions que suposaven un 39-38 a tres minuts del descans. En aquests últims minuts de la primera part, el domini del rebot i l’encert dintre la zona del local Yeison Colon, donaven un parcial de 13-5 als vendrellencs que els deixava amb un 52-43 a l’equador del matx. A la represa, la dinàmica del partit es va capgirar, l’encert en els triples del Prat, quatre de pràcticament consecutius i la defensa zonal, van aturar la producció dels locals, que van encaixar un parcial de 10-22 en aquest tercer quart, que capgirava 62-65 el marcador, a la fi del mateix.

El darrer període va ser travat, moltes faltes personals que interrompien constantment el joc i que afavoria al conjunt pratenc, que amb la defensa zonal, seguia manant 65-66, en el partit; la paciència en atac amb una bona circulació de pilota, va permetre trobar bones opcions de llançament als taronges, que anotaven quatre triples consecutius, dos d’Omar Francisco, molt actiu al final del matx, que donaven la volta 79-68 al lluminós, després d’un parcial de 14-2. Quedaven tres minuts pel final, on els del Vendrell, amb una bona defensa, van saber gestionar l’avantatge, anotant les faltes personals que els visitants provocaven per aturar el rellotge, per acabar emportant-se una victòria davant un Prat, que no va posar mai les coses fàcils. Dissabte, els vendrellencs visitaran la pista de l’AESE B, on intentaran repetir un resultat positiu.

AB Vendrell: Molina (16), Francisco (13), Luna (4), Mateu (6), Thiam, Cereto (19), Nieto (3), Gabaldón, Alcón, Casado (5), Trouvé i Colon (19).

Parcials: 20-20, 32-23 (52-43), 10-22 (62-65), 24-11 (86-76).