Copa Federació

El Vilafranca es queda a un pas de la remuntada a la Copa Federació

FC Vilafranca - Badalona. Eix

Vilafranca 2 - Badalona 0

A un gol. El Vilafranca ha estat a prop aquest vespre de protagonitzar davant el Badalona una remuntada històrica en el partit de tornada de les semifinals autonòmiques de la Copa Federació. El 3-0 de l'anada a Montigalà semblava convertir la tornada en un tràmit, però a l'hora de la veritat els d'Iván Moreno han estat a punt de donar un disgust als badalonins. El 2-0, malgrat que deixa fora de la competició al Vilafranca, demostra que els quadribarrats tornen a estar en un bon moment.

La primera part ha estat vibrant. En el minut 14, Víctor Oribe ha obert la llauna al transformar de manera magistral una falta des de la frontal i en el minut 23 el mateix Oribe, amb una canonada que ha entrat pel mateix escaire, ha situat el 2-0. Lluny d'afluixar, el Vilafranca ha tingut el 3-0 en el minut 29 en una volea d'Aday que s'ha perdut a un pam de la porteria. El Badalona ha replicat amb un cop de cap de Vinicius al travesser (32´) i un pal de Nils en un xut de falta (42´).

El segon temps ha estat més discret, però, tot i amb això, el Vilafranca ho ha intentat i ha lluitat totes i cada una de les pilotes. El Badalona, més ben posicionat al terreny de joc, ha buscat el gol de la tranquil.litat, però amb poca claderat d'idees al davant. Així han anat passant els minuts fins que el 2-0 ja no s'ha mogut més. L'única nota negativa l'expulsió de Víctor Oribe per una entrada per darrera a Moyano. Un cop més....bones sensacions.

El millor del partit: Els dos espectaculars gols de Víctor Oribe, en especial el segon

El pitjor del partit: L'expulsió del mateix Víctor Oribe que l'impedirà jugar diumenge davant la Pobla de Mafumet

Coses que s'han de millorar: En el duel d'avui hi ha poques coses a millorar

FC Vilafranca: Kilian, Munta (Santi Triguero 74´), Fontanils, Medina, Guti, Josep Díez (Jordi Oribe 64´), Oscar Hernando (Guzmán 80´), Josu Rodríguez, Víctor Oribe, Bernat Puig, Aday.

Badalona: Arellano, Robusté, Adrià Parera, Moyano, Enric Pi (Gerard Oliva 54´), Maestre, Iván Guzmán (Canelada 54´), Ali Coulibaly, Bruno Vinicius (Aleix Coch 71´), Sandro, Nils.

Arbitre: Gonzalo Romero Freixas (Tarragona). T.G: Josep Díez, Bernat Puig, Josu Rodríguez. T.V: Víctor Oribe (83´) // Enric Pi, Maestre, Moyano, Ali Coulibaly. T.V: Robusté (93´)

Gols: 1-0 Víctor Oribe (14´); 2-0 Víctor Oribe (23´)

Incidències: Municipal de Vilafranca del Penedès. 150 espectadors