Crònica del partit inaugural del nou parquet del Poliesportiu de l'Arboç

Spar City Lift Girona i Snatt’s Sant Adrià es citaven a l’Arboç amb motiu de la inauguració del nou parquet del poliesportiu municipal. Ambient festiu al pavelló que ja respirava bàsquet des de primera hora de la tarda. El Bàsquet l’Arboç veia, amb gran il·lusió, com casa seva acollia un encontre de primer nivell.

El partit va ser dominat de principi a fi per les de Girona, obrint ja en el primer quart una escletxa en el marcador (30- 12). El Sant Adrià però, no va donar el braç a tòrcer i iniciava el segon període amb un parcial de de 0-4 i no concedint cap cistella en els primers 6 minuts de joc. Almiraite, amb 6 punts consecutius, Spanou i Ibekwe ajudaven a l’Uni a mantenir la diferència en el marcador.

Després del descans, les gironines van anar de menys a més, anotant cada vegada amb més facilitat i obligant al Sant Adrià a pràcticament només sumar punts des de la línia de personal o des de més enllà de la línia de tres punts.

Al final, victòria de l’Spar City Lift Girona per 72- 38 en un partit on pels assistents el resultat era el de menys.

Resultat: 72- 38. Parcials: 30-12, 9-10, 13-8 i 20-8.

Spar City Lift Girona: L. Rodríguez (11) R. Buch (-), A. López (2), N. Jordana (2), K. Almiraite (14), M. Serra (2), S. Gómez (6), A. Spanou (20), H. Oma (5) i I. Ibekwe (10)

Snatt’s Sant Adrià: N. Giménez, H. López (5), L. Peña, M. Claret (9), C. Hurtado (2), I. Llobet (8), O. Ruano (2), M. Vila (3), M. Coves, G. Simpson (9) i M. Gascón