Regata

Llambrich, Mas i Fàbregas, guanyadors de la regata nocturna del Trofeu Comodor

Redacció Vilanova i la Geltrú 25-09-2016 22:04 Lectures 2068
Imatge dels participants a la regata. Eix

Imatge dels participants a la regata. Eix

La regata nocturna d’ahir dissabte va servir per tancar el Trofeu Comodor, patrocinat per Domino’s Pizza, que s’ha realitzat durant el mes de setembre. Un trofeu que malauradament s’ha caracteritzat per la manca de vent. La primera prova del dia 10 de setembre es va haver d’anul·lar per manca d’impuls eòlic, i el recorregut de la prova d’ahir dissabte 24 de setembre es va haver d’escurçar a causa de la inestabilitat del vent, tant pel que fa a la força, d’1 a 6 nusos, com en la direcció, entre E i S.

Finalment el recorregut de la regata nocturna va ser de 10 milles per a Creuers A i B, i de 7 milles per al grup Promoció. La sortida es va donar a les set del vespre, amb vent del SE amb cinc 5 nusos d’intensitat.

En la categoria de Creuers A es va imposar l’embarcació Jabato, de Sergi Llambrich, seguit d’El Travieso d’Ángel Blázquez i de Dos X U II, de Jordi Coromines. En la categoria Creuers B, el guanyador va ser Mambaya, de Miquel Mas, seguit de L’Illa de Francesc Llambrich i Auri, de Xavi Bosch. En Promoció, Carles Fàbregas i el seu One Morh va ser el guanyador, seguit de Halifax de Núria Alsina i de Trifulca de Joan Gàlvez.

El més vist a Esports

ENQUESTA WEB

Entitats ecologistes i animalistes demanen a les administracions públiques que es limiti l'ús de la pirotècnia per l'afectació a la salut de persones i animals per contaminació acústica i també per contaminació de l'aire.

Creus que s'hauria de limitar l'ús de la pirotècnia?


No