Regata

Llambrich, Mas i Fàbregas, guanyadors de la regata nocturna del Trofeu Comodor

Redacció Vilanova i la Geltrú 25-09-2016 22:04 Lectures 1781
Imatge dels participants a la regata. Eix

Imatge dels participants a la regata. Eix

La regata nocturna d’ahir dissabte va servir per tancar el Trofeu Comodor, patrocinat per Domino’s Pizza, que s’ha realitzat durant el mes de setembre. Un trofeu que malauradament s’ha caracteritzat per la manca de vent. La primera prova del dia 10 de setembre es va haver d’anul·lar per manca d’impuls eòlic, i el recorregut de la prova d’ahir dissabte 24 de setembre es va haver d’escurçar a causa de la inestabilitat del vent, tant pel que fa a la força, d’1 a 6 nusos, com en la direcció, entre E i S.

Finalment el recorregut de la regata nocturna va ser de 10 milles per a Creuers A i B, i de 7 milles per al grup Promoció. La sortida es va donar a les set del vespre, amb vent del SE amb cinc 5 nusos d’intensitat.

En la categoria de Creuers A es va imposar l’embarcació Jabato, de Sergi Llambrich, seguit d’El Travieso d’Ángel Blázquez i de Dos X U II, de Jordi Coromines. En la categoria Creuers B, el guanyador va ser Mambaya, de Miquel Mas, seguit de L’Illa de Francesc Llambrich i Auri, de Xavi Bosch. En Promoció, Carles Fàbregas i el seu One Morh va ser el guanyador, seguit de Halifax de Núria Alsina i de Trifulca de Joan Gàlvez.

ENQUESTA WEB

Si no han d'estudiar, ni treballar, ni fer la neteja obligada, ni el temps acompanya per sortir al carrer, ni el "no fer res" és una opció, què t'agrada fer a casa quan tens una estona per a tu?

Quan tens temps lliure a casa, quina és l'activitat de lleure que prefereixes fer?

Llegir
Veure la TV
Cuinar
Fer manualitats
Escriure
Meditar
Jugar
Altres