Victòria del Samà en el derbi local entre júniors masculins

CNB Vilanova - CB Samà Vilanova JMB. Olmos

CNB Vilanova 41 - CB Samà Vilanova JMB 75

Dissabte 24 de setembre, per encetar la temporada, es va disputar el primer derbi del Garraf en categoria júnior entre el Samà i el Nous Bàsquet Vilanova. L'enfrontament va començar amb molts nervis per parts dels dos equips, errant ciselles còmodes. La iniciativa la van dur els visitants, que es van posar per davant amb un parcial de 5-0. Això va fer que l'equip groc demanés un "time out". A la represa va seguir la mateixa línia, amb un parcial de 8-0 a favor dels samistes, gràcies a la intensitat defensiva. L'equip local, en veure's sense respostes defensives, va optar per la defensa zonal 2-3 i 3-2 fins al final del partit, buscant alternatives per ficar-se en el joc.

Els vermells, d'entrada, van sentir-se incòmodes per atacar aquest tipus de defensa però, a mesura que anaven passant els minuts, van agafar confiança i van marxar al final del tercer quart amb una diferència tretze punts. L'últim quart va ser el reflex del partit amb un parcial de 7-28 amb un gran encert des de la línia exterior que va fer que els locals marxessin amb el cap baix.

Aquest diumenge, 2 d'octubre, l'equip d'Aimon Ortiz i Daniel López rebrà el BBC Castelldefels 2000 a les 16 h al pavelló Isaac Gàlvez de Vilanova i la Geltrú.