Segona Catalana

L'AB Vendrell pateix però s'acaba emportant un triomf molt valuós

Els taronges, tot i el mal partit, superen 54-63 l’AESE B i és situen a la part alta de la taula

Victòria del conjunt vendrellenc, en el primer desplaçament  de la temporada, pel resultat de 54-63, a la pista de l’AESE B. Els visitants, van fer un mal partit, amb un pobre percentatge en el llançament i un total de 30 pilotes perdudes, però, van tirar d’orgull en el tram final i es van emportar un triomf molt valuós, d’una pista molt complicada. Després de sumar dos victòries en les dos primeres jornades, els de Marc Rovirosa , estan situats a la part alta de la classificació, amb un balanç de 2-0, el mateix què tenen, cinc equips més.

El partit començava, amb un equip local que sortia molt intens en defensa, pressionant la sortida de pilota dels vendrellencs i que clavava un parcial de 9-2 als cinc minuts de joc; els visitants molt erràtics i tous, es van veure superats pel jove equip de l’AESE, 19-14 en aquest primer quart. Els de l’Hospitalet de Llobregat, seguien portant la iniciativa a l’inici del segon període, aprofitant les pilotes perdudes dels del Baix Penedès 28-22 a l’equador del quart. A partir d’aquí, però, la major intensitat defensiva i el joc interior dels vendrellencs, s’imposava, amb Yeison Colon i Marc Molina de protagonistes i clavant un parcial de 4-14, que capgirava 32-36 el marcador al arribar al descans. A la represa el partit es va travar, parcial de 4-1 en els primers cinc minuts, però, els taronges, amb una marxa més, van saber aprofitar la superioritat dintre la zona, per castigar al rival, i cinc punts de Yero Thiam, deixaven un parcial de 9-12, en aquest tercer quart, que suposava el 41-48, a la fi del mateix.

L’encontre es va complicar a l’inici del darrer període, l’empenta de l’AESE, sorprenia als del Vendrell, que encaixaven un parcial de 10-3, que empatava el lluminós 51-51 a quatre minuts del final; però, quan pitjor pintava el panorama, els taronges van saber patir, traient l’orgull, un triple d’Alejandro Cereto i un 2+1 d’Oriol Mateu, donaven ales als seus, que van acabar, amb un parcial de 3-12, que certificava la victòria a una pista molt complicada.

Diumenge, els vendrellencs, es desplaçaran a la pista del Salou B, un altre equip que suma dos victòries, en aquest inici de competició.

AB Vendrell: Cereto (12), Molina (18), Luna (4), Mateu (5), Thiam (5), Nieto (2), Gabaldón, Alcón, Casado (5), Trouvé (4) i Colon (8).

Parcials: 19-14, 13-22 (32-36), 9-12 (41-48), 13-15 (54-63).