El CD Ribes suma i segueix

Una nova victòria per a l'equip del Sant Pere de Ribes, que va estar acompanyat per la seva nova grada d'animació de la Gent del Bosc

CD Ribes - Sant Sadurní. Eix

Els blanc i blaus han aconseguit la seva tercera victòria consecutiva. En aquesta ocasió els jugadors dirigits per Toni Salido, han hagut de treballar molt més dur durant tot el partit. Els de Ribes van desplegar un joc inicial menys vistós i amb alguns errors en defensa, que van facilitar la possessió dels de Sant Sadurní.

La imprecisió en un rebuig dels de Sant Sadurní, va propiciar el primer gol del partit, que va realitzar Raúl Fernández en pròpia porta en el minut 21 de la primera part. Aquest gol, va donar confiança als locals, per controlar de forma més contundent el joc i la possessió fins al final de la primera part.

Li va costar al quadre local entrar en el partit a la segona part, però no ho va aprofitar la UE Sant Sadurní, que en una jugada de Victor Felix per la banda, va aconseguir forçar que Marc Silbi del UE Sant Sadurní, provocarà una pena màxima i una targeta groga. Lluís Miquel Pagan, el capità de l'equip de Ribes, es va encarregar de llançar el penal i de convertir-lo en el segon gol. El partit es posava a favor dels locals, que tan sols 8 minuts després, podrien haver augmentat el resultat, gràcies a l'acció de desmarcatge d'Elio García al minut 69, que va aconseguir controlar una passada en profunditat des del mig camp, però de manera incomprensible, no va acabar transformar el seu llançament a la porteria d'Adrià Lobato.

La intensitat l'equip visitant va baixar a poc a poc i els locals, van aconseguir dominar la possessió a la fase final del partit, que no aporto més sorpreses. El CD Ribes va estar en tot moment animat pel seu nou grup d'animació, la Gent del Bosc. Un grup de més de 20 aficionats, compost per joves, nens i alguns mes madurs, que no van parar de cantar, animar i cridar en tot moment, fent que el Club Deportiu Ribes segueixi somiant amb els primers llocs de la classificació de la 4ª divisió Catalana.

El proper partit es disputarà el dissabte dia 8 d'octubre a les 18: 00h al camp municipal del Monjos, esperant que es mantingui la ratxa de victòries dels de Ribes.