Nova victòria del sènior masculí del CNBV

BM Viladecans B - Sènior masculí CNBV. Eix

C.T. SENIOR MASC. FASE PREVIA - GRUP 04

BM Viladecans B 51 - 89 Sènior masculí CNBV

Nova victòria del sènior masculí, aquest cop a domicili del BM Viladecans. Preciós el recinte el seu Àtrium. I més encara si el dia 15 d’aquest més, venen uns imitadors de Dire Straits. Els més joves no ho coneixereu. Els més veterans, un grup símbol per tota una generació.

Com si sonés al pavelló el seu Sultans of swing, van sortir a la pista en Nil, Ruben, Dani, Àlex i l’Andreu. I molta virulència. Als 2 minuts al marcador relaxava un 2-7. La pilota es movia ràpit, forta pressió a tota la pista, parcial de 2-7 i minut 6 4-14. Els cinc jugadors desbocats, els locals bons jugadors de bàsquet, amb experiència i que juguen net. La banqueta es comença a moure, el gran Javi a la pista i en Carlos, que penso que s’apunta fàcil a les festes, 8 punts en pocs minuts i resultat del primer quart 13-27. Els sultans de bàsquet havien fet el que més els hi agrada. Jugar. Valoració del quart 30, Àlex 11 i Carlos 9.

Al segon quart, l’equip es va quedar clavat i els locals van passar per damunt. No crec per relaxament o confiança. Però les coses no sortien i parcials de 11-0 van posar un 31-34 al marcador al minut 9. En Salva va moure la banqueta i com sempre, un increïble Ricard va clavar un triple que va donar vida. Final del quart 34-39. A la grada es va escoltar algun ui, ui, ui. Per res ningú es podia pensar el que passaria al tercer quart. Valoració del quart 6 (4 jugadors amb 2).

No va sonar al Àtrium el Brothers in arms de Dire Straits. Però el quintet que va sortir a la pista va sortit amb totes les alarmes enceses. Parcial 2-13 i recuperació de sensacions al minut 4, 35-52. Jugades estratosfèriques, algunes frivolités i un joc molt bèstia. Increïble en Nil Carrión. I com fan els bons, tot jugador que orbitava al seu costat, es trobava amb el regal d’una assistència, un bloqueig i rebots que regalava generosament a altre company per fer cistella. Moltes faltes personals a la darrera part del quart, però es que no havia forma de parar als vilanovins. 9-33 parcial del quart i resultat de 43-72. Partit trencat a favor del CNBV. Valoració del equip 36, 13 Nil i 12 Dani (gran partit el que ens va regalar ahir).

La cançó del darrer quart perfectament podria haver estat Local Hero. Poc a poc anar fent passant els minuts. Premiant el tècnic als jugadors que havien destacat amb minuts. 8-17 parcial del quart i resultat final, 51-89. Valoració del equip 16, 7 Andreu ui 6 Rubèn. Un bon partit jugat i un gran resultat. No vull pensar el que podria haver estat sense el “despiste” del segon quart.

L’MVP del partit, tot i que l’Alex va fer una valoració més alta de 18, 15 en Carlos i també 14 el Dani, es per en Nil. Ja hi fet un tastet al tercer quart. Però no hi ha un jugadors més intel·ligent que ell al planeta bàsquet. Si va arribar al equip com un gran tirador, un any després s’ha convertit en un jugador complert en totes les facetes del joc. Disciplinat, gran defensor. I com va demostrar a les finals de la temporada passada, amb la màxima pressió treu les millors facultats. Min 21:58, Pts 15, Tirs Lliures ½ (50%), de 2 1/6 (16,67%), de 3 4/6 (66,67%), rebots 4 (1-3), Faltes 2, rebudes 1, pilotes recuperades 2 i 4, valoració de 14. Increïbles en Dani, l’Alex, Aleix, tots, però com li vam comentar al bo d’en Carlos, si continua així, el grup de pares de l'equip crearà un grup d’admiradors seus al face. I el millor està per arribar.

Proper partit dissabte dia 8 a les 18:00 al pavelló.

Andreu (10), Ricard (10), Nil (15), Arnau (2), Rubén (4), Javi (2), Dani (10), Aleix (3), Carlos (17), Àlex (10) i Gerard (6). Baixes,  Sugri. Tècnic, Salva Pastó.

Parcials, 13-27, 21-12 (34-39) // 9-33 (43-72), 8-17 (51-89)