Futbol sala

La Copa del Garraf enfronta als 4 campions de les lligues de la comarca

El passat cap de setmana es va disputar la Copa del Garraf, antiga ‘Copa Màsters’ una copa que l'Associació de futbol sala de Sitges no volia que es quedés en l'oblit

El CSG Campió de la Copa Màsters 2016. Eix

Els equips que la disputaven eren els actuals campions de les lligues de Sitges  el "GSG" i la de Vilanova l’equip "Tres tombs", el "Cantera Roca "campió de la lliga preferent de Vilanova i el campió de la Copa de Sitges, el restaurant la Sínia com equip convidat.

Les semifinals van emparellar als campions de Sitges i Vilanova en un partit molt intens on el GSG va començar amb desavantatge en el marcador, però poc a poc els sitgetans van fer valer el seu bon estat de forma i va anar ampliant el seu marcador fins el 6-3 final.

L'altra semifinal no va decebre i el Cantera Roca, un equip molt ordenat, va plantar cara a la Sínia, fins arribar amb un 2-0 de parcial, però finalment els sitgetans van treure el seu talent i van guanyar 4-2.

Amb aquest resultat es va disputar una final sitgetana, el GSG va començar molt fort fins arribar amb el resultat 6-1, amb aquest clar marcador els campions de lliga es van relaxar i això ho va aprofitar la Sínia que va treure el seu orgull fins arribar al 6-5 definitiu.

Amb aquest triomf l'equip del GSG es converteix en l'actual dominador del futbol sala de la comarca del Garraf amb un ampli palmarès, campió de la lliga de Sitges, campió de les 24h de Ribes i Roquetes i tercers a les 24h de Sitges i Vilanova.