Victòria solvent d'un AB Vendrell què passa per sobre el Gavà 2

Alejandro Cereto amb sis triples anotats, dinamita el partit, d’un equip taronja, què es mostra molt superior

AB Vendrell - CB Gavà 2. Eix

Els vendrellencs es van refer de la desfeta a la pista del Salou B, superant de manera contundent la visita del Gavà 2. Els de Marc Rovirosa, amb un joc coral, van superar per 78-46 al seu rival, en un partit molt complet en defensa i amb un protagonista, Alejandro Cereto, autor de sis triples anotats. Després de quatre jornades disputades, els taronges presenten un balanç de 3-1, són cinquens, empatats amb quatre equips més, a un triomf dels dos conjunts que lideren la taula. El partit començava amb imprecisions, per part dels dos conjunts, i amb les defenses manant sobre els atacs, 7-6 als cinc minuts; a partir d’aquí, l’encert va millorar i l’intercanvi de cistelles va ser un fet, en uns darrers minuts del primer quart de igualtat i què es tancava amb un triple de Jordi Nieto que deixava un 20-17 al lluminós.

En el segon període, els del Baix Penedès van endurir la defensa, una de les claus del triomf final, i cinc punts consecutius de Yeison Colon , donaven un 27-19 a l’inici del quart; els de Gavà, tenien molts problemes per anotar i era Marc Molina, el què agafava el relleu anotador, sis punts consecutius, que suposaven, que al descans els locals dominessin per 37-25, després d’un parcial de 17-8, en aquest segon quart. A la represa, el joc es va travar, els visitants collaven en defensa i els del Vendrell, no tenien tanta fluïdesa per atacar, sort dels triples d’Alejandro Cereto i Jose Luna, que mantenien la iniciativa pels locals, en un tercer quart, que es tancava amb un parcial de 12-13, que deixava un 49-38 a la fi del mateix, a l’espera dels deu minuts finals. Els vendrellencs seguien manant a l’inici del darrer període, parcial de 8-4, que donava un 57-42 a sis minuts del final, davant un equip del Baix Llobregat, negat en atac, a conseqüència de la gran defensa local; va ser en aquest instant, quan va començar el recital de l’aler taronja, Alejandro Cereto, anotant quatre triples de manera consecutiva, que dinamitaven el partit de manera definitiva, 70-44 a tres minuts de la fi.

Un últim quart, on els vendrellencs van jugar a un gran nivell, passant per sobre del seu rival, parcial global de 29-8 i amb el Gavà anotant només, quatre punts, en els darrers sis minuts. Una victòria, que donarà moral als vendrellencs, de cara al proper partit, diumenge a la pista del Valls B, un rival que presenta el mateix balanç que els taronja.

Pel Vendrell van jugar: Cereto (20), Luna (3), Mateu (10), Colon (11), Francisco (4), Camilo, Molina (13), Alcón (5), Casado (2), Nieto (6), Thiam (3) i López (1).

Parcials: 20-17, 17-8 (37-25), 12-13 (49-38), 29-8 (78-46).

Triomf contundent del sènior femení davant el Manyanet Reus B

El sènior femení, s’estrenava al pavelló de Coma-ruga aquest curs, superant de manera clara, per 64-35 al Manyanet Reus B. En un matx, dominat totalment per les vendrellenques. Les d’Èric Blai, sumen dos victòries, en els dos primers partits jugats i lideren la taula, juntament amb el Morell B, en aquest grup 1 de la tercera catalana. Diumenge, es desplaçaran a Calafell per jugar el derbi comarcal de la categoria.