Hoquei patins

Angel Rodríguez compleix els dos anys de sanció i ja pot tornar a les pistes d'hoquei

Ramon Filella Vilafranca del Penedès 14-10-2016 19:44 Lectures 2714
Angel Rodríguez . Eix

Angel Rodríguez . Eix

El jugador sadurnienc del Patí Vilafranca, Angel Rodríguez, arriba aquest cap de setmana al final del seu “via-crucis” particular. Rodríguez compleix diumenge els dos anys de sanció que va rebre per un suposat dòping que ell sempre ha negat i, per tant, ja podrà tornar a les pistes en un breu periode de temps. Abans de reincorporar-se, però, haurà de passar diferents controls tal i com estableix la normativa en aquest tipus de casos.

Rodríguez era un dels jugadors més destacats del Vendrell fins que l'any 2014 va ser acusat de dopar-se amb una subtància prohibida. El jugador va defensar de forma vehement la seva innocència dient que es tractava d'un dopatge involuntari producte d'haver-se pres un complement alimentari del qual desconeixia els seus elements. Rodríguez va lluitar durant tot el procés judicial per a demostrar aquesta involuntarietat, però els seus esforços legals i econòmics no van servir de res i va acabar sent sancionat a dos anys d'inactivitat.

Des del 2014 i fins ara, Angel Rodríguez ha estat apartat de l'hoquei d'alta competició. El passat estiu va rebre una trucada de Josep Lluís Delriu oferint-li la possibilitat de fitxar pel Patí Vilafranca i el jugador va acabar acceptant l'oferta. El seu retorn a les pistes és molt esperat per part de la pràctica totalitat de la família de l'hoquei que sempre ha defensat la innocència del sadurnienc.

En el moment de la seva retirada obligada, Rodríguez era un dels referents a la plantilla del Vendrell, equip amb el que havia guanyat diferents campionats com ara la Copa del Rei del 2013 o la Copa de la CERS del mateix any. Una de les incògnites en el moment de la seva tornada és si els dos anys lluny de la competició li hauran fet perdre o no el seu nivell. Per a mantenir-lo, el jugador ha treballat molt dur en el temps que no va tenir equip i també des de la seva arribada al Patí Vilafranca.

T'ha interessat aquest contingut?

Subscriu-te al butlletí d'Eix Diari i rebràs la informació més destacada al teu correu electrònic

Mitjançant l'enviament del meu email confirmo que he llegit i accepto la política de privacitat.

ENQUESTA WEB

El Parlament ha iniciat el tràmit per portar a la Mesa del Congrés dels Diputats la despenalització de l'eutanàsia i l'ajuda al suïcidi.

Ets partidari de la despenalització de l'eutanàsia?


No