L'AB Vendrell s'aplica en defensa en un dia gris, per sumar una nova victòria

Els taronges superen 56-68 al Valls B, a l’espera de rebre diumenge, la visita d’un rival directe, el Tecla Sala

Valls B - AB Vendrell. Eix

Treballada victòria del conjunt vendrellenc, a la pista del Valls B, pel resultat de 56-68, en un dia gris pels de Marc Rovirosa. Les 25 pilotes perdudes i els baixos percentatges en el llançament, no van ser, però, impediment per emportar-se el triomf, després de saber patir i de collar en defensa al seu rival, en un matx on els visitants van portar sempre la iniciativa al marcador.  Amb aquest resultat, els del Baix Penedès, presenten un balanç de 4-1, el mateix què tenen quatre equips més, a una victòria del líder, el Salou B. El partit començava travat, amb un equip local abusant del llançament de tres punts i un Vendrell molt erràtic, 3-6 als cinc minuts de joc; tres triples anotats pels visitants, Omar Francisco, Jordi Nieto, Yero Thiam, sumat a la bona defensa, donaven la iniciativa 9-18, als taronges, al final del primer quart.

En el segon període, els vallencs, continuaven encallats davant la defensa del Vendrell, cinc punts anotats en vuit minuts, circumstància que aprofitaven els visitants per marcar diferencies 14-29; una petita reacció dels de l’Alt Camp, parcial de 9-2, aprofitant les pèrdues dels vendrellencs, escurçava 23-31, el lluminós al descans. A la represa, el Valls, s’acostava 29-34, però, les ràpides transicions conduïdes per Oriol Mateu, què assistia als seus companys i el control del rebot ofensiu, tornaven a obrir diferències, 37-49 a la fi d’aquest tercer quart, després d’un parcial de 14-18 en aquest mateix període. L’inici del darrer quart, va estar marcat per les errades d’ambdós conjunts, imprecisions i pèrdues, però, amb els vendrellencs manant, gràcies a la defensa, i a un Omar Francisco encertat; s’entrava en els últims cinc minuts, amb un 46-56 al marcador, moment en què, els visitants clavaven un parcial de 0-8, en dos minuts, que sentenciava el partit amb el 46-64,  de manera definitiva.

Els taronges van saber patir, per emportar-se un triomf molt valuós, d’una pista complicada, que ha de servir per donar moral a l’equip, de cara al compromís d’aquest proper diumenge, davant el Tecla Sala. Un dels conjunts forts de la competició i rival directe dels vendrellencs, què visitarà Coma-ruga.

Pel Vendrell van jugar: Cereto (7), Molina (17), Francisco (11), Luna, Mateu (10), Gabaldón, Alcón, Casado (5), Nieto (5), Colon (8) i Thiam (5).

Parcials: 9-18, 14-13 (23-31), 14-18 (37-49), 19-19 (56-68).

El sènior femení s’emporta el derbi comarcal i segueix invicte

El sènior femení guanyava per 41-51 a la pista del Calafell i s’emportava el derbi comarcal de la categoria. Les vendrellenques lideren el grup 1 de la tercera catalana, després de sumar tres victòries en tres partits. Diumenge rebran la visita del Morell B.