Arriben el Tourmalet i Alpe d’Huez del nostre tour de França particular

CEB Papiol – Sènior masculí CNBV. Eix

C.T. SENIOR MASC. FASE PREVIA - GRUP 04
CEB Papiol 52 – 82 Sènior masculí CNBV

Partit jugat diumenge a les 19:30 a Papiol. L’equip es presentava amb la baixa del nostre tècnic Salva Pastó, la d’en Rubén Collados i el problema afegit de que divendres estava ocupat el pavelló i no es va poder entrenar. Impressionant el xofer que ens va portar fins allà (deuria ser familiar d’en Hamilton). Dins el bus, escenes de pànic amb les pujades i baixades per els carrers del poble. Amb els braços amunt. Ens va quedar clar a tots que els dissenyadors del Dragon Khan de Port Aventura son papiolencs. Sense cap dubte.

Aquest equip es autènticament sorprenen. L’equip local em va semblar un bon equip de bàsquet. Però tenia un problema. Només tenia 8 efectius. Això volia dir que segons el ritme que imposes en Micky des de inici, el partit se’ls hi podia fer més llarg que un dia sense pa. Dit i fet. Sortida Sugri, Andreu, Nil, Aleix i Àlex. L’equip va sortir a per totes. Als 3 minuts, resultat parcial de 2-8. Moltes recuperacions de pilota i molta rapidesa en les transicions que va ser claus per aquesta primera fuetada. Però alguna cosa passava. Un parcial de 7-0 va posar als locals per davant al marcador. La defensa no s’acabava d’ajustar. Una sensació que s’ha viscut més vegades. L’allau de joc es molt bèstia, l’esforç es tant generós que dona la sensació de que guanyes de 20. Però no. Minut 8 i 11-13. Vaig pensar, 13? Vols dir? Funcionen bé les bombetes del marcador? Finalització del primer quart i 11-16 després d’un buzzer beater d’en Ricard.

El segon quart va ser jugat molt obert. Es cert que els vilanovins van anotar amb facilitat però també els locals. No tancàvem be els rebots. Però tampoc quan es movia una mica la pilota, els defensors eren superats amb massa facilitat. Un entrebanc més. En Gerard es va torçar el turmell en una entrada i va quedar fora del partit que s’afegia a la baixa d’en Rubén. Hores extres per l’Aleix i per els quatres. Genial partit de l’Arnau i del Dani. En Javi i l’Andreu anotant punts importants, 14-18 parcial del quart i resultat a la mitja part 25-34. En Micky em va fer un comentari. “Els locals estan frescos”. Era cert. No se’ls veia ni suats ni fatigats. “No m’agrada”.

La xerrada abans de començar el quart va ser de donar la responsabilitat als jugadors. Ell avisava del perill d’arribar al final amb un marcador igualat davant jugadors de tanta experiència. Va afegir “depèn de vosaltres”. Va a tornar a sortir l’equip de sortida i va ser una tempesta perfecta d’aquelles que ens tenen acostumats els equips del Salva. Parcial de 2-15 molt virulent sense saber que fer els jugadors locals. Va arribar l’anècdota del partit. Recordo com el jugador/entrenador del Papiol va demanar minut de temps mort. Tots els jugadors van arribar a la banqueta. En Micky va anar arengant a les tropes que no es pot escriure aquí. Només diré una frase “que no sigui un gatillazo”. Els jugadors li van respondre tant al temps mort com a la pista. No ho va ser si no va ser una feina de campions. De “final feliz”. Resultat parcial del quart 12-29 i 37-63. Bona feina.

Al darrer quart, lluny de caure en el relaxament, tant en Carlos com en Javi com l’Aleix com en Nil com en Dani con l’Andreu van continuar en “mode on”. Van oferir uns bons minuts i es va arribar a la finalització del quart amb un 15-19 i resultat final 52-82. Un partit trampa que es tenia que guanyar davant un bon equip. Van jugar molt net i els hi volem donar les gràcies.

Li vaig preguntar al Micky per l’MVP del partit. Va ser divertit doncs em va dir més o menys, “valoro molt la defensa i ..., la direcció i ..., el tir i .... En 30 segons m´havia anomenat a tots els seus jugadors. Doncs ho farem fàcil. L’MVP per ell doncs no va ser fàcil el partit davant el Papiol ni dirigir l’equip sense un entrenador de la categoria d’en Salva Pastó.

Proper partit dissabte dia 5 de novembre a les 18:00 davant el bàsquet Sitges, un dels equips forts de la categoria. Després vindrà el desplaçament a Ribes. El Tourmalet de la lliga on s’han guanyat jugar-los amb el flamant 5/5. Res fet, tot per fer. Bona setmana d’entrenaments,

Sugri (2), Andreu (15), Ricard (12), Nil (2), Arnau (1), Javi (6), Dani (4), Aleix (9), Carlos (20), Àlex (11) i Gerard. Baixa Rubén. Tècnic, Miky Sanchez. Baixa Salva Pastó.

Parcials, 11 - 16, 14 - 18 (25-34) // 12 - 29 (63 -37), 15 - 19 (52 - 82)

Estadístiques de l'equip: Punts 82 Tirs lliures 9/19 47,3%.