Centre Excursionista de Sitges

Tres-cents excursionistes recorren el Garraf en la vintena Caminada Popular de Sitges

Ni el pont ni el canvi d’hora vam ser obstacle per una jornada de muntanya i salut, amb un temps que recordava més a la primavera avançada

Redacció Sitges 01-11-2016 10:30 Lectures 2194
Tres-cents excursionistes recorren el Garraf en la vintena Caminada Popular de Sitges. Centre Excursionista

Tres-cents excursionistes recorren el Garraf en la vintena Caminada Popular de Sitges. Centre Excursionista

Unes tres-centes persones varen participar diumenge passat de la vintena edició de la Caminada Popular de Sitges, que tradicionalment organitza el Centre Excursionista de Sitges. Ni el pont ni el canvi d’hora vam ser obstacle per una jornada de muntanya i salut, amb un temps que recordava més a la primavera avançada que a les portes de la castanyada.

Els excursionistes varen sortir a les vuit de plaça Catalunya, i varen pujar per la serra del Gegant, el Gafarró i Penya Riscla, per després transitar pel bonic fondo de les Llenties, fins arribar a la destinació de la ruta, situada a l’enrunada Casa Nova. Des d’allà, ja per pista, es va tornar a Sitges pel Camí de la Fita. Tots ells varen gaudir de la coca i moscatell que ofereix tradicionalment l’organització, així com de l’aperitiu i refrigeri a l’arribada, pels volts del migdia, i del sorteig de les cases col.laboradores.

T'ha interessat aquest contingut?

Subscriu-te al butlletí d'Eix Diari i rebràs la informació més destacada al teu correu electrònic

Mitjançant l'enviament del meu email confirmo que he llegit i accepto la política de privacitat.

ENQUESTA WEB

El Parlament ha iniciat el tràmit per portar a la Mesa del Congrés dels Diputats la despenalització de l'eutanàsia i l'ajuda al suïcidi.

Ets partidari de la despenalització de l'eutanàsia?


No