Memorial Ricard Arnaez

Víctor Peña i Mercè Guerra, guanyadors de la 38a Cursa Popular Ciutat de Vilanova

La Cursa lliura els seus beneficis, 2.034 euros a la Mesa d'Entitats Socials de Vilanova i la Geltrú

Redacció Vilanova i la Geltrú 07-11-2016 12:43 Lectures 2786
38a edició de la Cursa Popular Ciutat de Vilanova

38a edició de la Cursa Popular Ciutat de Vilanova "Memorial Ricard Arnaez". Xavi Rondón Medina

GALERIA D'IMATGES

Víctor Peña del CA Canyelles i Mercè Guerra del Club Atletes VNG han estat els guanyadors de la 38a edició de la Cursa Popular Ciutat de Vilanova "Memorial Ricard Arnaez". En la categoria de la Mini Cursa els guanyadors han estat Sam Linares de l'Esportiu Penedès i Albà Moya de Dinami-k.

La Cursa, que enguany ha fregat el miler de participants, volia sumar-se a la celebració del 80è aniversari de la Olimpíada Popular que s'havia de celebrar a Barcelona l'any 1936. Per aquest motiu, durant aquests dies s'han organitzat un seguit d'activitats, com exposicions i taules rodes, i la ballada de la sardana La santa espina, que ahir va tenir lloc un cop van arribar a la línia de meta els darrers corredors i corredores.

Sardana, La Santa EspinaDes de fa uns anys, l'organització de la Cursa, destina els seus beneficis a la Mesa d'Entitats Socials, per tal que els puguin destinar als seus projectes. La xifra donada aquest any ha estat de 2.034 €, gairebé el doble de l'any anterior.

L'organització destaca un cop més la col·laboració del centenar de voluntaris i voluntàries que treballen per garantir la seguretat i el bon funcionament de l'activitat, així com als portants del Drac de la Geltrú.

ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No