L'AB Vendrell segueix sumant punts

Es jugarà el liderat a la pista del Manyanet Reus

En un partit d’alt i baixos, els taronges es desfan 80-62 del Cornellà B

Vendrell - Cornellà B. Eix

Els vendrellencs van sumar la cinquena victòria consecutiva, aquesta vegada davant el Cornellà B, pel resultat de 80-62, en un partit on els locals, van veure com el seu rival els hi remuntava vint punts, per acabar guanyant còmodament en un gran darrer quart.

Els de Marc Rovirosa, continuen segons a la classificació, amb un balanç de 7-1, el mateix que presenta el líder Manyanet Reus, al qual visitaran els taronges el proper dissabte. El partit començava amb un ambient fred, que es reflectia a la pista, en un primer quart travat i amb moltes errades; l’encert ofensiu de Marc Molina i Oriol Mateu, permetia als del Baix Penedès, apuntar-se 16-13, el primer quart. En el segon període, es van viure uns grans minuts dels vendrellencs, la força dins la zona de Yeison Colon i el domini del rebot, provocava ràpides transicions que els visitants no podien aturar, parcial de 13-2 i del 22-19 es passava al 35-21, en ple recital dels locals, amb un joc coral, que arribaven al descans amb un 42-27, després de dominar aquest segon quart per 26-14.

La represa començava amb un parcial de 6-0 que suposava un 48-27 al lluminós, que semblava definitiu; però, res més lluny de la realitat, a partit d’aquí els del Vendrell van desaparèixer, manca d’actitud, precipitació i baixada de braços en defensa, que els de Cornellà de Llobregat ho aprofitaven per anar sumant cistelles, que provocaven un espectacular parcial de 4-27, què capgirava 52-54 el resultat, veure per creure. Encara sort, què els vendrellencs, tancaven aquest tercer període amb dos cistelles, que deixaven el 56-54 a manca de jugar-se el darrer quart.

Començava un partit nou, i de fet es va notar en els primers minuts d’aquest període, amb les defenses manant sobre els atacs i amb un 63-60 al marcador, després d’un triple de Jose Gabaldón, a sis minuts del final; però, quan més complicat estava l’encontre, els taronges van treure la seva millor versió, amb una gran defensa, que va deixar els del Baix Llobregat anotar dos punts fins al final, bona circulació de pilota, sota la direcció d’Oriol Mateu i la implicació de tot l’equip, els locals van acabar amb un parcial de 17-2 que sentenciava el resultat, 80-62, davant un Cornellà què es va veure impotent per aturar l’allau de joc local, que s’emportava aquest darrer període per un clar 24-8, que seria del tot definitiu.

Dissabte, els vendrellencs visitaran la pista del Manyanet Reus, en un duel entre els dos primers classificats que decidirà el liderat.

AB Vendrell: Cereto (9), Molina (19), Casado (4), Mateu (18), Thiam (2), Gabaldón (5), Alcón, Luna (4), Trouvé (3), Nieto (6) i Colon (10).

Parcials: 15-13, 26-14 (42-27), 14-27 (56-54), 24-8 (80-62).

Primera derrota del sènior femení

El sènior femení perdia el primer partit de la temporada, davant el Claret, pel resultat de 39-45, en un mal partit de les vendrellenques. Les d’Eric Blai, van començar manant, però, a partit del segon quart es van mostrar molt erràtiques en atac, fet què les va portar a perdre el partit. Les taronges, però, continuen liderant la taula, de tercera catalana, gràcies al bàsquet average general, amb un balanç de 4-1, el mateix que tenen el Morell B i el Claret. Divendres visitaran la pista de la Pobla de Mafumet.