El Tourmalet va resultat ser un gran classe de bàsquet per part del CB Sitges

CNBV – Bàsquet Sitges. Eix

C.T. SENIOR MASC. FASE PREVIA - GRUP 04

Sènior masculí CNBV 64 – 70 Bàsquet Sitges

Espectacular partit dissabte. Els visitants, un equip amb jugadors experimentats i que venen de jugar de categories superiors. Els nostres, un equip jove, en formació i que fins aleshores havia tret endavant els cinc partits d’aquesta temporada. Un fantàstic àrbitre a la pista i una taula molt divertida i sobretot, que ho fa genial.

El primer quart va condicionar la resta del partit. Un parcial de 0-7 al minut 4, va ser una llosa molt pesada per els vilanovins. Es va fer bon bàsquet, bones oportunitats d’anotar, però la pilota no entrava. Els visitants anaven fent feina.

Les dues pintures eren sitgetanes i era un gran problema. L’experiència dels pivots sitgetans feia mal, així com una bona conducció i circulació, que va empetitir la press característica del equip. Amb la sortida del nostre Carlos que va anotar un triple al minut 9, va posar un 10-13 al marcador. Però un tir de dos i buzer beater de 3 del seu número 22 al darrer segon, va deixar el marcador en un 10-18. La feina de la remuntada quedava tallada amb l’experiència del contrincant. Com afectaria al equip? Valoració del quart 5, 3 Carlos.

El segon va ser un duel de titans. El Sitges que havia posat el llistó molt alt i els joves vilanovins que acceptaven el repte. Després de dos triples del Carlos i un del Sugri, el resultat era de 25-28 al minut 6. Ho havien tornat a fer. Però novament l’equip visitant va reconduir la situació i les fuetades del nostre sènior quedaven reduïdes en un parell de jugades. 19-21 i mitja part de 29-39. Sensacions estranyes mai viscudes aquesta temporada que ajudaran a créixer al equip. Al temps. Valoració del quart 17, 10 Carlos, 3 Andreu.

El tercer sol ser on l’equip es deixa anar. Aquesta vegada no va poder desenvolupar el seu joc. Bons minuts del nostre Andreu. Minut 6 i 41-46 després d’un triple, com no, del Carlos. Però nova embranzida visitant amb un parcial de 0-5, va deixar el marcador en un 44-53. Primer quart guanyat, 15-14, estàvem allà però no podíem consolidar la remuntada. Valoració del quart .13, 5 Aleix, 4 Carlos.

Memorable la reacció dels locals amb els cops que rebia. Un parcial de 0-4, era contrarestat amb un de 7-0 (-6). El Sitges anota un triple i el Vilanova “el veu” i fica una de dos (56-60) al minut 8. El Sitges va tornar a tirar de galons i amb un parcial de 0-6, va posar el marcador un 58-68 pràcticament definitiu al minut 9. Dos triples finals (un del Javi des de casa seva, hi ha persones que van confirmar que la pilota va entrar per una finestra del pavelló), va deixar un resultat final de 64-70. Valoració del quart 13, 6 Javi i Aleix.

L’MVP del partit per l’Aleix. Min 14:01, Pts , Tirs Lliures 3/3 (100%), de 2 3/4 (75,%), de 3 0/1, 3 rebots  (2-1), 3 Faltes, 3 rebudes , 1 pilota recuperada i valoració de 13. Un brau davant les torres sitgetanes i una fantàstica noticia el seu estat de forma amb els partits que estem a punt de viure.

Felicitar als sitgetans per el seu bon partit, agrair la lliçó de bàsquet  rebuda i ens veiem el dia 18/03  a casa vostre per intentar superar el vostre -6. Teniu molta experiència i ara, gràcies a vosaltres, nosaltres una mica més. Joan Carles, apel·larem a “l’esperit de Vilassar”. La grada plena de gent. Un orgull veure a persones que venen a animar al sènior, que venen a veure un partit de bàsquet o com no, no volien anar a ca la sogre a passar la tarda. A tots, gràcies.
Proper partit diumenge dia 13/11 a Ribes. A les 19:30. Ara amb més ganes que mai per treure’ns el mal regust de boca de dissabte.

Sugri (3), Andreu (11), Ricard (5), Nil (6), Arnau (2), Rubén (2), Javi (10), Dani, Aleix (9), Carlos (14), Àlex (2) i Gerard. Tècnic, Salva Pastó. Ajudant Miki Sanchez.

Parcials, 10-18, 19-21 (29-39) // 15-14 (44-53),20-17 (64-70)

Estadístiques del equip: Punts 64 Tirs lliures 7/9 ,77,78% , de 2 12/42 30,56 %, de 3 10/36 30,56 %,  30 rebots  (4 Sugri, Andreu, Nil i Àlex), 22 defensius  (4 Andreu), 8 ofensius (2 Sugri, Nil, Àlex), 17 faltes comeses, À13 faltes rebudes (3 Aleix), 12 pilotes recuperades (2 Sugri, Andreu, Carlos Alex), 10 pilotes perdudes, 2 taps fets  (1 Ruben i Aleix), 0 taps rebuts , 0 passos, 0 dobles, 11 assistències  (3 Javi, 2 Nil i Àlex) i 48 de valoració  (17 Carlos, 13 Aleix).