Futlbol base

El CD Ribes escollit per la Generalitat per participar al program +KESPORT

El ClubDeportiuRibes s'uneix a la Secretària General de l'Esport de Catalunya i a la Federació Catalana de Futbol per a desenvolupar el nou projecte +KESPORT, que promou el treball d'integració de valors socials i esportius, com a eina d'evolució personal i col·lectiva dels joves esportistes.

El CDRibes ha estat seleccionat entre els més de 1.500 clubs de futbol de tot Catalunya per formar part d'aquest programa innovador i promocionat per la Generalitat de Catalunya. El club de Sant Pere de Ribes serà l'únic club de tota la comarca del Garraf que formarà part del selecte grup de 70 clubs elegits. Els organitzadors d'aquesta iniciativa, han tingut en compte per a la selecció del CDRibes el seu volum de jugadors i d'equips, els seus valors com a escola esportiva, el seu excel·lent treball formatiu i la seva trajectòria esportiva a la comarca. La participació en aquest programa especial coincidirà amb la celebració del seu 60è aniversari de la seva constitució com a club esportiu.

El programa +KESPORT començarà la seva realització al camp municipal del Bosc de Plaça la pròxima setmana i durant tots els entrenaments fins a final de temporada, però nomes per alguns dels equips seleccionats entre les categories: prebenjamins, benjamins i alevins.

Cada equip disposarà d'un "COACH" personal que acompanyarà, orientarà i guiarà als entrenadors per facilitar-los eines, recursos i fórmules didàctiques per integrar el treball dels valors socials i de l'educació emocional, amb el seu joc col·lectiu, les seves tècniques i tàctiques esportives, la preparació física dels jugadors/es i els seus hàbits d'higiene i d'alimentació. Aquest programa té com a objectiu millorar el rendiment esportiu i personal dels jugadors i jugadores, tant de forma individual com col·lectiva i d'establir noves vies de comunicació i de relació entre les famílies i el club esportiu i
els jugadors/es i els seus entrenadors / es .

L'acompanyament promocionat pel programa +KESPORT, es realitzarà de forma presencial a tots els entrenaments setmanals dels equips seleccionats entre les categories prebenjamins, benjamins i alevins del club i es realitzarà durant tota la temporada 2016-17. A més s'incorporaran un conjunt d'avaluacions sistemàtiques per afavorir el coneixement de l'evolució del projecte i dels seus participants. Es treballaran 11 habilitats dins el terreny de joc com són: l'autoconeixement, el pensament crític, el pensament creatiu, la gestió de la tensió i l'estrès, la gestió de les emocions i els sentiments, la comunicació assertiva, la resolució de conflictes, la presa de decisions, les relacions interpersonals, el treball en equip i l'empatia.

La secretària general de l'Esport Català i FCF estan realment compromeses amb aquest projecte i amb els seus objectius, per aquest motiu han dissenyat un ampli i continuat pla de comunicació en els principals mitjans de comunicació catalans per donar a conèixer els clubs participants, les seves impressions i els seus avenços. Els organitzadors també facilitaran tot el material i l´equipament necessaris per al desenvolupament del programa.

El president del ClubDeportiuRibes, el Sr. Santi Marin, ha valorat molt positivament l´elecció del club que presideix per part de la Generalitat de Catalunya per formar part d'aquest programa: "Estem orgullosos de la designació del nostre club. Estic convençut que participar en aquest programa ens ajudarà a enfortir el nostre treball a l'escola de futbol, que ja ha col·laborat a formar-se a més de 4.000 jugadors/es durant els últims 40 anys que està en funcionament ".

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!

També et pot interessar

SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!