Flash

El CD Ribes s'estrena en la pretemporada amb un empat a 2 a Llorenç del Penedès

El CD Ribes va empatar a 2 en el primer partit de pretemporada, contra del CF Llorenç, disputat dissabte passat a Llorenç del Penedès. El Ribes va oferir una molt bona imatge en els primers 45 minuts de partit, en què va aconseguir un parcial de 0 a 2. El tècnic ribetà, Àngel Casado, va començar amb Reina a la porteria; Edu, Fernando, Pino i Mario a la defensa; Coque i David al mig del camp, i Joan, Samu, Vila i Romero a l'atac. Amb aquests homes sobre el camp, l'equip de Casado va dominar el joc i va tenir les millors ocasions de gol. Tant és així que Samu en el minut 14 va aconseguir batre el porter local, Dorado, en finalitzar una jugada de Coque.
Amb el 0 a 1 les ocasions ribetanes no van parar de succeir-se, tot i que sense materialitzar-se. La defensa del CF Llorenç no va parar de treballar per impedir un altre gol visitant, però al minut 39, Vila culminava una jugada de Coque i Joan. Era el 0 a 2 i s'arribava a la mitja part.
En la represa, Casado va donar entrada a Saul sota els pals; a Fernando, Millan, Minga i Pons a la defensa; a Almirall i Vives al centre del camp, i a Marc, Vilalta i Candel a l'atac. Romero era l'únic que continuava al camp. Els canvis no van poder conservar el marcador i és que els jugadors del Llorenç van mostrar certa superioritat física en portar més temps de preparació. D'aquesta manera, Linares, en el 62, i Carlos, en el 72, aconseguien l'empat per als locals. Taules en el primer partit del Ribes, en què van tenir minuts tots els jugadors de Casado a excepció d'Adrià, Sarabia, Carlos i Martin, que no van poder debutar.