Partit complicat del CB Sitges a Pins Vens

Bàsquet Sitges “A” 55 - Recambios Gaudi C.B. Mollet 73

Pau, Marc, Jordi 7, Roger 9, Edu 9, Saladié, Xavi 6, Mauro, Gonzálvez 14,  Alex 2, Nacho 4 , Omar 4.

Entrenador: Edu Piñero i Galdric Bover  Delegat: Fredi Dominguez Bartés

Parcials: 16-27  11-16  13-15  15-15

Partit complicat el disputat per el Bàsquet Sitges el passat cap de setmana a Pins Vens, amb un dels equips cridats a jugar les fases d’ascens que aquest any s’ha reforçat amb jugadors de Leb Or procedents del C.B. Prat, filial de la Penya,  com Jose Manuel Coego.

El Sitges amb les baixes de Mauro i Roger Saladié, (aquesta setmana es confirmava la greu lesió de genoll que probablement el tindrà fora de la pista el que resta de temporada).

El cinc inicial el formaven Velasco, Jordi, Gerard, Edu i Xavi, com si fos una repetició de la setmana passada, el Mollet crivellava des de la línia de 6,75 la defensa del Bàsquet Sitges i amb cinc triples encaixats amb 10 minuts (5/10) el Sitges encaixava 27 punts el primer quart i anotava un sol triple (1/6) i 16 punts al final del quart 16-27. En el segon quart la defensa del Bàsquet Sitges millorà i el Mollet tan sols anotaria dos triples i un total de 16 punts, el problema seria que el Sitges continuava negat amb els triples, un de 10 i així no es podien retallar les diferències anotant solament 11 punts a la mitja part 27-43.

El tercer quart més igualat amb millora per part del Sitges tampoc servia per retallar les diferències i amb el partit pràcticament decidit 40-58 al final del tercer quart encara quedaven per jugar 10 minuts de tràmit per el Mollet. Amb tot decidit, el Sitges aconseguí empatar el darrer quart a 15 punts, final del partit 55-73.

Si analitzem l’estadística del partit; en tirs de 2, el Sitges tindria més encert 17/35 (48%) front els 13/38 (34%) del Mollet, en tirs de tres 5/24 (20%) del Sitges i 9/25 (36%). El Mollet llançaria 21 tirs lliures (20/21, 95%) per tant sols NOU el Sitges (6/9, 66%).

El proper cap de setmana, diumenge a les 11:00 hores del matí, en un horari gens habitual, el Sitges visita la Pista del U.B. Sant Adrià.